agacjone23
Fanka BB :)
ola
ty niemasz pokarmu ja znowu mam za duzo kapie mi z cycka jak cholera juz pieluche wkladam bo wkladki sa na krotka metę....ale u nas tez noc do du.....Kubus niewiem czy ma cos z brzuszkiem...napina sie,pręży ale kurde kupki normalne robi i pruta, moze troche mniej niz zwykle ....wogole moj syn to sluchajcie jest taki nerwowy...jakies triki ma jak spi...podobno u niektrych dzieci to normalne i z czasem przejdzie....ale najardziej mnie martwi to jak sie pręzy...spac niechce...dzis od 4 dał popisowke i dopero z 30min temu usnal....

ty niemasz pokarmu ja znowu mam za duzo kapie mi z cycka jak cholera juz pieluche wkladam bo wkladki sa na krotka metę....ale u nas tez noc do du.....Kubus niewiem czy ma cos z brzuszkiem...napina sie,pręży ale kurde kupki normalne robi i pruta, moze troche mniej niz zwykle ....wogole moj syn to sluchajcie jest taki nerwowy...jakies triki ma jak spi...podobno u niektrych dzieci to normalne i z czasem przejdzie....ale najardziej mnie martwi to jak sie pręzy...spac niechce...dzis od 4 dał popisowke i dopero z 30min temu usnal....

No nic trzeba się będzie przepisać do tego co dzisiaj byliśmy. Na 10 punktów dał mu 3. Nawet dał mi posłuchać jak tam mu charchoczy. Teraz to mam nadzieje że będzie tylko lepiej. I powiedział że dostaje za małą dawkę witaminy d3 dostawał 1 kroplę dziennie a teraz ma dostawac przez najbliższe 2 tygodnie 2 krople a potem 2 tygodnie 3 kropelki i tak na zmiana nawet do 3 roku życia i najlepiej żeby podawać to w mleku. No ja narazie uciekam się uspokoić. No ale jestem wściekła 

cześć Dziewczyny. Dawno się nie odzywałam. Co u was słychać? Dzisiaj mam zły dzień, mamy z mężem ciche dni:-( do południa byłam samochodem na przeglądzie, liczyłam na to że szybko pujdzie, bo byłam z małą. ale nic z tego.