Olka1988
Fanka BB :)
Asia_myslaca -GRATULACJE PIĘKNEJ CÓRECZKI!!! Dyskomfortem staraj się nie przejmować, przecież dla takiego cudnego maleństwa warto "troszkę" się poświęcić ;-)
xTosia - przyjedź z małą do mnie hihi... mój Damianek będzie miał się z kim bawić, ja będę miała o wiele bardziej wesolutko (co trzy dzieciaczki to nie dwa hihihi) a Ty będziesz mieć chwilkę do siebie np. na nauke a może sobie też trochę pogadamy, temat pewnie sobie szybko znajdziemy... :-):-):-)
Bebolek - czekamy na kolejne rewelacje :-) Oczywiście staranka o kolejną dzidzię to świetny pomysł... Kto wie może i ja kiedyś jeszcze się skuszę - dzieci rosną za szybko ehhh
a tak na marginesiku to nie wie któraś co z tą depresją podczas brania tabletek "anty"???
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!
xTosia - przyjedź z małą do mnie hihi... mój Damianek będzie miał się z kim bawić, ja będę miała o wiele bardziej wesolutko (co trzy dzieciaczki to nie dwa hihihi) a Ty będziesz mieć chwilkę do siebie np. na nauke a może sobie też trochę pogadamy, temat pewnie sobie szybko znajdziemy... :-):-):-)
Bebolek - czekamy na kolejne rewelacje :-) Oczywiście staranka o kolejną dzidzię to świetny pomysł... Kto wie może i ja kiedyś jeszcze się skuszę - dzieci rosną za szybko ehhh
a tak na marginesiku to nie wie któraś co z tą depresją podczas brania tabletek "anty"???
POZDRAWIAM WSZYSTKIE!!!
.Mały niedawno usnął.Rano spał tylko 40 min
.Po obiadku poszliśmy na spacer i jak wróciliśmy dostał butlę mleka(dodałam już troszkę tego z kartonu)i po wielkich krzykach w końcu udało mu się usnąć
.Ale to pewnie przez te zęby tak zachowuje się.
Nie dawno bylam u kolezenki ona ma miesieczna coreczke taka malenka a Mikolaj do niej taki duzy a jeszcze chwile temu byl jak ta mala jednak ten czas szybko leci
niby na dworze ładna pogoda, ale strasznie dziś wiało i uciekłyśmy ze spaceru, bo aż Hani piaskiem po buźce zawiało. Dziś cały dzień same, z resztą tak już prawie od tyg., bo mąż ciągle w pracy, a ja jutro mam zaliczenie i na szczęście termin "0" bo nic nie umiem
bo juz 4 dzien....ide naszczepienie w przyszlym tyg i pogadam bo robi sie to meczace....niby go nic nie boli bo smieje sie nygusek ciagle ale kurde no 4 dni?????