Dzień doberek laseczki moje :-)
Wracając do tematu NK to mam Arle, Agacjone i Andzię. Wysłałam zaproszenie Ilonce, Hannah i Marcy

Karolcia nie mam zaproszenia do Ciebie wyślij mi jeszcze raz proszę
Andzia ze mnie niezła laska taaa jasne

Do laski to mi jeszcze ze 3 odchudzania i siłowni brakuje ;-)
Maż wróci gdzieś za godz. z pracy i już nie mogę się doczekać. Hania bawi się sama także mam trochę czasu dla siebie. Po obiadku przyjedzie męża kuzyn z narzeczoną i już nie mogę się doczekać
A wiecie co mi się wczoraj przydarzyło....poszłam do pracy i zaczęłam się bardzo źle czuć. Okazało się, że zrobiło mi się nie dobrze i pobiegłam do WC zwymiotować

Później cały dzień bolało mnie gardło. Zadzwoniłam do lekarki i powiedziałam co się stało, a ona, że mam wziąć antybiotyk wieczorem i jak znów zwymiotuję to mam przyjść dziś na dyżur. Ale wieczorem po antybiotyku praktycznie od razu poszłam do wanny, a później leżałam z Hanią i nic mi nie było. Dziś rano wzięłam go i leżałam jeszcze, a jak wstałam to znów mi było nie dobrze. Oczywiście od razu pobiegłam po kalendarz i spr.kiedy miałam @ i okazało się, że 2 tyg temu więc nie ma szans na ciążę. No i nie wiem czemu mi się tak dzieje.
Marcy
Ja też Ci radzę nie karmić małego przy kompie i świetle. Jak Hania była mała to karmiłam ją przy lekko ćmiącej się lampce i starałam się nie rozpraszać jej uwagi.
Ola
Jak tam u Was? Ucałuj Nicolkę od nas jak będziesz u niej :***