Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dawaj nam tu szybko relacje z poranka i szorowania kabiny ;-)
znajoma wzięła markera i zaczęła mi malować linie do liposukcji brzucha i powiększenia piersi (bo zrzędziłam, że chciałabym sobie zrobić gdybym miała kasę), potem mąż zarobił tatuaż na nadgarstku i tak już poszło dalej, a dziś się okazało, że nie tak łatwo to zmyć. Sytuację pogarsza fakt, że te nasze malowanki poodbijały się na innych częściach ciała i na ciuchach ... ale fajnie było 

U mnie tak nie jest zwłaszcza jeśli chodzi o Hanię ... mój jest wygodny i raczej nawet jeśli wie woli się nie wychylać żebym się nie poznała i nie wymagała od niego ;-)czy to tylko u mnie maz wszystko wie lepiej?
ale za to ile radości było
Tylko teraz kupa sprzątania. I tak myślę czy dziecię moje wykaże odrobinę woli i pomoże starej zużytej już matce ;-)
a ja odchodzę od zmysłów:-
mam 10 min do wyjścia do pracy i postanowiłam się przywitać 
Tosiu spokojnie... świat się nie kończy na kolejnym dniu bez 2 dania![]()
cholerna borelioza 

mam nadzieję, że nie będzie długich terminów do reumatologa ... lekarka mówiła, że czeka się góra 2 tyg. No i jeszcze kwestia czy reumatolog będzie miał wolę rzetelnie zająć się moim przypadkiem, czy oleje sprawę.