reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Bella
My też 3mamy kciuki :***

A ja wczoraj byłam u przyjaciółki i Hania zobaczyła, że jej córka (rok starsza od Hani) zrobiła siku do kibelka i przychodzi i mówi do mnie, że ona chce siku no to ją chce na nocnik, a ona, że nie że na kibelek i posadziłam ją i faktycznie się wysikała :-D:-D:-D Kurcze może zajarzy coś wreszcie :tak:

Ale najlepsze było w pociągu, bo Hania siedzi i nagle łapie się za pieluchę ja patrzę, a tam jej się wylewają siuśki :sorry: Przesikała bokiem pieluchę i była cała mokra łącznie z siedzeniem i podłogą :-p Dobrze, że miałam chociaż rajstopki i ciepło było bo bym musiała prosić przyjaciółkę żeby po mnie z ciuchami wyszła :-D

No a dziś się też nieźle dzień zaczął, bo rano zebrałam się do roboty, a kumpela mi mówi, że przecież ja mam dziś jeszcze dzień urlopu :cool2: hehehe zapomniałam na śmierć i wróciłam sobie do domku :-D

A tak poza tym to znów w domu jazda ze ślubnym i już zaczynam mieć powoli dość tego wszystkiego :no:

reklama
witam i ja:)
my po potkaniu sierpniówek 2008:) była bardzo fajnie! dzieciaczki super, Filip wiekszy od wszystkich o prawie poł glowy. dzieciaczki super sie razem bawily, nie obylo sie bez kłótni o zabawki:) ale ogolnie super:)

Bella
zdrowka dla Filipka. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

xTosia
moj Fil posadzony na kibelek zawsze zrobi siku. czasami sam idzie do kibla i sciaga pory, wtedy ja za nim i szybko go sadzam i siku robi. na nocnik nie chce robic. moze kilka razy sie udalo. moze Hania zaczai i zechce robic na kibelek, trzymam kciuki:) sukces juz macie::)

Hannah spoznione zyczennia dla Was kobitki. Hania wyglada uroczo!

Ewelka
jak tam u Was ??? zalało was? oby nie. wczoraj przejezdzalismy przez warte i poziom wody byl nieciekawy. oby ta woda juz sobie poszla dosc szkód naraobiła.

spadam mały sie obudził. do zaśśś:)

Ewelka
3mam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :*

A ja się pochwalę, że moje dziecko dziś 4 razy zawołało, że chce siku na kibelek z czego 2 razy faktycznie zrobiła :-D Ale się cieszę i mam nadzieję, że jej to nie minie :sorry:

Ehhh biorę się za a6w i już mnie boli :-p dziś 3 serie po 8 powtórzeń ... chyba nie dam rady tego do końca zrobić, bo już mi jest b. ciężko. Zobaczymy co będzie dalej :confused:

Tosia
nie poddawaj się! efekt na pewno będzie szokujący ! ;-) Gratulacje dla małej ! Może teraz będzie już z górki skoro załapała co i jak !

Ewelka
Rety ta woda w ogóle nie opada ???

Agacjone
jak Twoje zrzucanie zbędnych kg ? odezwij się !

WSZYSTKIM WASZYM POCIECHOM ŻYCZĘ SUPER DNIA DZIECKA !!! :-D

mpm
Witam i zapraszam serdecznie w imieniu moim i Haneczki :-D

Uuuuu a tu widzę znowu zastój :confused: Dawać i pisać lasencje.

A my mamy ogromny postęp w nauce siusiania :tak: Hania już częściej woła sama, że chce siku, ale nadal to ja czuwam nad tym i pytam czy jej się chce. Teraz siedzi, bo zawołała, ale coś mi się wydaje, że nic z tego nie będzie :-p
O 15:00 przyjeżdża po mnie i Hanię mój teściu i jedziemy do nich, bo mąż w pracy. Jestem w szoku, bo chciałam przyjechać do nich autobusem, a on mi dzwoni, że wziął lawetę swoją (bo osobowe mają w naprawie) i przyjedzie po nas :sorry2:

A tak to się jeszcze pochwalę, że Hania mówi już pełnymi zdaniami :-D Także idzie z nią pogadać hehehe.

hej
a ja siedze kur....sama i rycze bo juz mam dość zycia z M....zaczynam powoli zalowac ze wogole go spotkalam na swoeje drodze....odechciewa mi sie wszystkiego...a najbardziej zycia z nim:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:) hej kochane
a ja wróciłam w koncu i chyba na dobre bo ma serdecznie wszystkiego dośc...czytanie nadrobie mam nadzieje a wy laski mi tu pisac co się u was dzieje w skocie i co tu tak pusto:-)
agacjone na prv prosze coś więcej kochana a pomożemy, a przynajmniej wysłuchamy....:-)buzia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry