**ewelka**
mama Wiki :)
hej laseczki
co tu taka pustka kochane...nie macie sily wejsc na nasz topik??ja koncze kawe a młoda zabawia sie z psem...od rana juz musialam posprzatac korytarz werande i taras bo moj ojciec jest leniem co do trzepania butow i ciagle mi syfi w domu...jak mnie to nerwi...mam kurwiki w oczach jak ciagle rano to widze jak wychodzi do pracy...wrrrrr
co tu taka pustka kochane...nie macie sily wejsc na nasz topik??ja koncze kawe a młoda zabawia sie z psem...od rana juz musialam posprzatac korytarz werande i taras bo moj ojciec jest leniem co do trzepania butow i ciagle mi syfi w domu...jak mnie to nerwi...mam kurwiki w oczach jak ciagle rano to widze jak wychodzi do pracy...wrrrrr
Jeszcze sączę kawę od 8:00
Będzie miała o czym gadać, bo mam zaje.bisty syf w domu i na pewno nie zostawi tego bez echa. Oczywiście mnie nic nie powie, ale do rodziny będzie jęczeć na bank. Wkurza mnie to, ale zaczynam się przyzwyczajać. Zanim jeszcze ur. się Hania za każdym razem jak teściowa miała przyjechać jechałam do jej mieszkania i sprzątałam na tip top żeby jej miło było, a ona potrafiła powiedzieć do swojej siostry, że jak przyjeżdża to musi u mnie sprzątać