reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Witam.
U mnie za oknem szaro (pomijając to, że zdałoby się to okno umyć :-p ) , ponuro więc chyba z tego powodu taka zajechana jestem. Jeszcze jakieś 40 min temu babka z przedszkola dzwoniła, że Izę brzuszek boli :baffled: Umówiłam się z nią tak, że przyjadę dziś po nią trochę szybciej. Kurcze zawsze coś. Ale zastanawiam się czy to nie po wczorajszych łazankach...

reklama
Ilonka łazanki robię z kapustą kiszoną i boczkiem podsmażonym. Taki makaron w kształcie łazanek gotuję, później dodaję ugotowaną kapustę kiszoną, podsmażony boczek (ale nie wędzony) i wszystko mieszam, doprawiam pieprzem ziołowym i solą. Najlepiej smakuje podsmażone ;-) Iza to bardzo lubi.

o jaaaaa-Andzia-ja kocham łazanki z kapustą!!! ale młodemu narazie nie podchodzą.
Ilonka-ładnie pospaliście ;p mój pobudka zawsze 7:15 ;p jak w zegarku kurde i nie ważne, o której pójdzie spać

moje młode ma drzemkę ale już widzę,że coś się wybudza także tyle mojego było ;p

hej lachony
a moje dziecie robi postepy w nocniku...co mnie to bardzo cieszy...zalozylam jej majtusie ale wola jeszcze pieluche...wazne ze siada na nocnik i robi :)))

Hejo kochane ... padam na ryj :baffled:

Mąż przychodzi w nocy, bierze tel. do ręki i co??? Działa :-D Normalnie złośliwość rzeczy martwych :-D Ale i tak kupię nowy :tak:
Przyszłam po pracy pełna energii i jak się tylko rozebrałam wszystko mnie rozbolało :-( A oczy jak na zapałkach :dry: Wieczorem mam lekarza, a muszę jeszcze nas na wyjazd przyszykować, bo jutro wyjeżdżamy w góry na weekend.

Moje dziecko biega i mówi "mamo cekolada" czyli "marmolada czekolada" :-D Mój tata tak do niej mówi "marmolada czekolada co ta Hania gada" :-D

Zdrówka dla naszych kochanych chorowitków :tak:

A co to jakaś żałoba czy co? Jak mnie ma nie być na forum to Wy też nie będziecie pisać :-D
Jestem w pracy i znów kilka dni muszę zaliczyć w sekretariacie, bo córeczka koleżanki ma grypę żołądkową i biedulka aż zastrzyk dostać musiała. Piję kawkę i mam nadzieję, że postawi mnie choć trochę na nogi, bo czuję się fatalnie przez ten pieprzony katar.

No nic 3majcie się i do niedzieli :*

cześć laski :)
coś znowu cisza na 4um :/

u nas znowu choroby no :( młody tak kaszle,że spać nie może :( jutro idziemy do lekarza niech go osłucha.ja w sobotę czułam się fatalnie,ale już jest OK.ehhh muszę składać papiery do przedszkola...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry