reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam w nowym roku wszystkie panie i wasze dzieciatka...wszystkiego dobrego dla was, i prosze roczek sie zaczol i nowe pociechy nam przybyłi

gratuluje dla NOWYCH MAMUSIEK:-D:-D:-D

no agacjone teraz twoja kolej......... o kurde chyba nam sie koncza pomalu zafaslokowane pozniej chyba tylko tulipanek został

MARTILA
coby nie bylo zbyt łyso bez cięzarnych na forum TO MUSIMY COSIK WYKOMBINOWAC bo chyba my tylko zostałysmy a i DZiubanek ( który cos nam sie zawieruszyl)

reklama
Witam w Nowym Roku
My go spędziliśmy w domku w gronie znajomych. Kewinek o północy nic się nie obudził.
Za oknem mała warstwa śniegu leży ale na sanki się nie nadaje żeby wyjść. A tak ogólnie rzecz biorąc to nic ciekawego się nie dzieje. Mały oczywiście postępy robi w chodzeniu bo od 2 tygodni potrafi przejść sam z mebla do mebla ale jak go postawię żeby przyszedł kawałek do mnie to już schodzi na dół do raczkowania. Tak więc trzeba jeszcze trochę poczekać. Najprawdopodobniej będę musiała z nim iść do dermatologa ponieważ znowu dostał jakiegoś uczulenia na brzuszku i pleckach. Póki co leczymy to maścią i witaminkami. A jak potem znowu się pojawi to już dermatolog.

Bella i Olka moje gratulacje.

Fakt Olki córa na pewno będzie najstarsza. Ja tak patrzę na Kewinka że dopiero teraz ma roczek a przecież z tego samego rocznika ale dziecko urodzone w styczniu ma już 2 latka. A niektóre dwulatki to już ładnie mówią, wołają siusiu no i oczywiście chodzą. Wiadomo potem się to wyrówna ale patrząc na tą różnicę to jest teraz ogromna

hej kobitki
aby ten moj porod sie nie zaczal szybciej niz przypuszczam...dzis sie troche nalatalam po zakupach bo na niedziele zaprosilismy jednych i drugich rodzicow na obiad i powiem Wam ze teraz tak mnie skurcze łapia ze oby mnie w szpitalu nie odwiedzili:-D z obiadem....zaraz sie klade a synuś tak mi w środku rozrabia ze szok....;-)

Witam w Nowym Roku :-)
Na początku gratulacje dla Belli i Olki :-) Całuski dla Waszych kochanych Pociech.
U nas rok zaczął się dużo lepiej niż ten poprzedni.Byliśmy trochę w domku,trochę u znajomych...Do domu wróciliśmy o 4 rano.Szok!! Odkąd się Iza urodziła,nigdy nie siedziałam tak długo hehe :-D
Teraz siedzę sobie przy kompie i wkurzam się,bo dzisiaj strasznie net zamula.Ide zaraz spać,bo nie wiem jak dzisiaj Iza pośpi.
Jeszcze wrzucam fotkę z dzisiejszego spacerku.

Zobacz załącznik 107151

reklama
Do góry