reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej wszystkim :-)
Dziewczyny,możeci mi wytłumaczyć dlaczego ja buczę oglądając tą małą Ślicznotkę Oli?
Olu ona jest przepiękna :-) jeszcze raz gratuluje.

A u nas dzisiaj odwilż :baffled: To się zimą nacieszyłam...W nocy jakoś źle spałąm,chyba za ciepło miałam.iza teżsięobudziła o 3 w nocy na 15 minut i zasnęła.Później obudziła sięo 5 i nie spała do 7.Leżała sobie w łózeczku spokojnie.Za to później jak zasnęła,to do 10 :-) Teraz biega i rozwala zabawki :-)

Hej dziewczynki, Ola śliczna ta twoja malutka naprawdę przecudowna!!!!
Anekha u mojego Ignasia dzisiaj to tragedia z ząbkami cierpi strasznie marudzi płacze cały czas trzeba go nosić tak samo pewnie jak z twoją małą dobrze, że akurat teściówka jest to pomaga bo sajgon niezły!!! i widzę z opisu, że Twoja też już chce chodzić tak jak mój Ignaś- to dopiero się zacznie:-)
Agacjone to ty już lada moment i będziesz miała swojego synka przy sobie, zazdroszczę ci bo to wspaniałe chwile.... bardzo wzruszające i wyjątkowe!!!jestem bardzo ciekawa czy jeszcze długo będziesz czekać!!! trzymam kciuki!

hej laski!
olka
sliczna ta twoja mala!
JA CHCĘ CÓRKĘ!!!!!:-) matko jedyna ale zamieszanie zrobiłas na forum tymi zdjęciami hi hi

andzia
czuję się dobrze, dopóki nie zechce mi się siku heheh chociaż i tak jest dziś lepiej niż było, a Ty jak się masz?

reklama
Do góry