reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witam !!

a ja dodam, ze Kubuś Agacjone waży 3700 kg i ma 53 cm :-)
i widzialam go na zdjęciu-mówie Wam kochaniutkiam !!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Corine
Ja wklejam zdjęcia w ten sposób:
- Na koncie fotosik.pl wklejam zdjęcie.
- Pod linkiem do zdjęć jest napisane "pobierz pozostałe kody" i tam masz pozostałe linki i wybierasz ten który jest do forum.
- Później wchodzisz w ustawienia na "babyboom" wchodzisz w "edytuj sygnaturę" i tam w tym okienku wklejasz ten link. Możesz sprawdzić w "podgląd sygnaturę" i jeśli się udało "zapisz"

Jeśli jeszcze czegoś nie umiesz to się pytaj

Agacjone
ja również gratuluje :-):-)
Duzo zdrówka dla Ciebie i Kubusia :-)

Ostatnia edycja:
No i prosze jaka zdolna jestem :-) Z moim zamulającym netem u dało mi sięwysłać post 2 razy :-D Zupełnie jak na kaffe :-p

reklama
a ja czuje sie dobrze, mdłośći przeszły i dopeiro teraz moge sie cieszyć ciążą, brzuszek rośnie, dzidzia mi tam niezłe harce wyprawia
coś czuje ze to chłopak bedize :-D
ogolnie nie przytyłam nigdzie a nawet lepiej wygladam niz przed ciążą,
Tylko od kilku dni ten ból jakby pecherza, moj gin po zbadaniu poweidział ze szyjka nisko w porządku wiec wygalda to na pecherz, przepisał mi furagin, urosept i no-spe i we wtorek do kontroli

nie wim już w końcu czy to dzidzia mi sie na pecherzu układa i stąd ten ucisk czy jak
zobaczymy jak po lekach, narazie jest lepiej
szkoda tlyko ze gin mi nie zrobił usg bo mailamnadizejezezrobi i beidze widać płeć

Do góry