reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Agacjone Grtaulacje Kochana!!!! w końcu się doczekałaś Kubusia:))) mam nadzieje ze poród nie był taki straszny.:p najlepsze jest to, że widzę ze Twoj Kubuś ma 3700kg i 53cm tak jak moj filipek jaksie urodził:_) GRTAULACJE.
ide na kawe:p

Agacjone - GRATULACJE!!! No tak bez zapowiedzi nam urodziłaś!!! Czekam tak jak i reszta dziewczyn na opis Twojego porodu i foteczki Kubusia!

A u nas nic nowego... Malutka już jest różowiutka, po żółtaczce zostało już tylko wspomnienie. Dziś troszeczkę bolał ją brzuszek, ale dałam jej herbatkę z kopru włoskiego, pomasowałam brzuszek, mała zrobiła kupę i teraz sobie śpi. Jutro chyba zadzwoni położna i powie nam kiedy przyjdzie. Oby jak najszybciej, bo nadal mamy ten kikut na pępuszku, robię go trzy razy dziennie spirytusem (70%) i nadal nie chce odpaść, zaczynam się stresować, że może coś nie tak. Zobaczę co powie położna...
Pozdrawiam wszystkie!!!

jak nie ropieje to moze i po 2 tyg odpasc a jak sie cos dzieje z nim to polcam 2-3 razy dziennie pioktaniną smarowac na patyczku do uszu

AGATKA GRATULACJE JESZCZE RAZ!!!!!

hej dziewczyny, ja już od 7 rano wiedziałam,że urodziła ale bylam do teraz w szkole i siedzialam jak na szpilkach i nie mogłam sie doczekac az wam przekaze nowine,ale widzę ze Agata się juz postarała o to :-)
a Kubuś prześliczny, taki słodziutki, niech wraca szybko to się wam pochwali:tak:

Martilla no dla mnie to była super miła niespodzianka :-)
Tym bardziej że jeszzce wczoraj Agacjone pisała i się na nic nie zapowiadało:-p
A jak tam u Ciebie samopoczucie?

andzia
ona od wczoraj od 18 leżała już w szpitalu, bo jej wody odeszły koło 17 o ile dobrze zrozumiałam także ja wiedziałam na co się zanosi, ale nie ukrywam,że zaskoczyla mnie rano mms'em ze zdjęciem małego:-) no cudo po prostu!
ja się czuję tak sobie, cały dzień w szkole robi swoje, i jeszcze zaliczenia dziś mialam a teraz to juz sesja pełną parą, a Ty jak tam?

Och jak ja się nie mogę doczekać fotek Kubunia na BB :-p
A ja się czuje taka zmęczona siedzeniem w domu.Bo pogoda nie bardzo na spacer byla.
Zaraz pójdę Izę kąpać,bo też ziewa,ale znając życie,po kąpieli się dopiero rozbryka.

reklama
hi hi zmęczy się i pójdzie spać, tym bardziej,że pogoda taka męcząca sama w sobie.
Ja też uciekam odpocząć,bo niestety jutro do pracy, także dobrej i spokojnej nocki życzę:-)

Do góry