reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

dzien dobry wszystkim!!!!
troszke popisałyście a ja nie mam czasu dziś czytać...poczytam Was pozniiej:biggrin2:

moja córcia ma jakies kropki na plecach...to nie ospa,,,nowe i wygladaja jak uczuleniowe...tylko zawsze ją od policzków zaczynało wysypywać..no ale..zapisze ją na kontrole po ospie to sie dowiem dokładnie co to...

aaa no i w koncu"ma ma ma"słysze od 2 dni:-D:biggrin2::happy2:czyli juz nie tylko tata,papa,dada,baba...przyszla pora na mnie:-D:rofl2::-D

zaraz mykam na badanie z młodym,wczoraj miałam iść ale zgubiłam skierowanie i musieliśmy przelozyć na dziś...zajrze potem do Was:biggrin2:
milego dnia,pozdrawiam...bez wyjatku:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
cześć dziewczyny!
melduje się chociaż raz z rana hehe do pracy dziś idę na 12:30 więc póki co mogę się jeszcze poobijać:-) wstałam jakaś taka połamana i kiepsko się czuję, jak mnie znowu jakieś choróbsko rozłoży to mnie szefowa zamorduje... a co u was? bo widzę,że jeszcze pustki, pozdrawiam

tulipanek
ja wczoraj pytalam ewelki, zobacz wyzej co napisala, juz to agacie przekazalam ale chyba nie o to jej chodzilo

aaaaa...było już super to znowu pogorszenie
pecherz dzis mneij boli ale za to mam nudności i bóle głowy i to chyba skutki uboczne furaginu- z tego co wyczytalam w ulotce
dzis mam wizyte u gina i zobaczymy co powie
ale nie ma to jak w domu
jak tylko wrocilam do pracy to znowu mi sie pogorszyło, no ale co zrobić
a Martila u Ciebie jak?

reklama
a u mnie to różnie bywa, dziś tak sobie, ten mój przeziębiony pęcherz jeszcze boli,ale jest lepiej niż w zeszłym tygodniu, poza tym nic mi się nie chce... taka senna jestem jakoś i sesja się zaczela także będzie ostro;-)
a mam takie głupie pytanie, bo odpowiedź jest raczej oczywista,ale chciałabym poznać opinie kogoś innego ,a nie znać tylko swoją:-)
wiadomo,że dzień po okresie są dni nie płodne,ale czy słyszał ktoś o przypadku,że można zajść wtedy w ciaże? no wiem wiem ze głupie to ale co myslicie?

Do góry