reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

martilla no sa nieplodne ale jak wiesz natura plata figle...czyzbys sie zaciazyla ??:-)czyzby byla kolejna zafasolkowana po tulipanku :-p:-p:-p

reklama
ewelka
ja pytam czysto teoretycznie, bo praktycznie to nic mi nie wiadomo żebym była następna w kolejce:-) Ty lepiej odpowiedź na tulipanka pytanie, bo agacjone się niecierpliwi:p

no na piątek zapisałam jedno i drugie moje dziecię do dr...bedą już wyniki Adriana...Nitkę przez ten czas poobserwuję itp...
kurcze tylko w przedszkolu u mlodego zaczela panowac grypa żołądkowa.....:szok:obawiam się ze znowu coś przywlecze bo od niego z grupy dziś już 12 dzieci zmogło..a pewnie wiecej będzie:baffled::baffled::baffled:

a apropo zaciązania..hahaha
to na kwietnowkach 2008 już 4 zafasolkowane na nowo sa:-D
jedna zaszła 26 dnia cyklu...gdzie już powinna być niepłdona...a tu psikus poprzestawialo jej się coś tam i będzie 2ga dzidzia:-)

a tu która teraz zafasolkuje się?;-)

No tak juz kiedys pisałam ze tylko ja i martila zostałysmy:tak: takie 2 sierotki marysie heheh

teraz w kolejce do rozpakwoania Tulipanek i Marcy

a pozniej czekamy na 2 krechy u kogos:-D:-D:-D kurde musze sie pospieszyc bo zaraz pewnei 2 runka sie zacznie(karolina, andzia, hanha, itp ..... wiki, ewelka. olka, agacjone- o matko ile nam sie tu juz dzieciatek narodziołoooooo:rofl::rofl:

reklama
Witam cieplutko :-)
Widzę że tu dyskusja na temat drugiej rundki zafasolkowanych hihihi :-p
Nie mam za bardzo nic przeciwko :-D Która pierwsza? ;-)

Do góry