reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej dupencje...no macie szczescie ze nie musialam nadrabiac ilus tam stron i ze tylko 1...Ja spijam sobie kawusie z rana jak zwykle i przegladam strony na necie a maz siedzi na lapku w kuchni a mloda sie bawi z psem pilka :-pprzynajmniej ma radoche....bo z nia to roznie szybko jej sie zabawki nudza :sorry:i potem musze ja czyms zabawiac bo przeciez na wszystkim czym sie da wymusza...chociaz dobrze ze umie odlozyc na miejsce swoje zabawki...
Ciekawe jak tam kaczucha czy udalo jej dostac numerek do ortopedy...
Paula a ty chodzisz na wschodnia do pediatry??

reklama
paula ja rzadko chodze z nia do lekarza bo moja nie choruje...tylko na szczepienia i pare razy bylam jak mnie cos niepokoilo...tzn miala guzki na sutkach i miala powiekszony wezel chlonny na glowce...a tak to nie chodze bo z nia jest wszystko ok naszczescie...ale co do lekarzy to roznie jak byla raz chora na poczatku to jej chorobe prowadzila ta mloda Olejniczakowa...ale za to nie przepadam za Rudzinskim czy jak mu tam...bo on tak wszystko szybko szybko ze nawet nie zdaze sie spytac jak cos chce sie dowiedziec i potem zapominam...

Ostatnia edycja:
ja też rzadko chodzę, bo tylko po recepty i skierowania:) Coprawda Wiki ma małe problemy z nerkami, ale to u nefrologa i wyleczalne także nie jest źle:) A co do lekarzy to ja lubię i chodzę do dr Topolewskiej. Jakoś mi podpasiła:) jest miła i wszystko tłumaczy:)

Paulla bossska!:-D

Ewelka - oo kofffi:-D idę sobie też zrobić!:-D

i idę czytać bo zanidbałam ten zwyczaj a bardzo lubie:-)
A Rechot i Kasia gdzie czyżby jeszcze szalały w wyrku?:-D nie wystarczyło im wczoraj wieczorem?:-D:-D no dobra też wczoraj poszałam:-D

Ostatnia edycja:
no Topolewska jest w porzadku...jest jeszcze jedna lekarka taka strarsza mala i siwiutka...tez jest w porzadku i z humorem ale nie pamietam nazwiska jej....

Jestem na chwilę..bo męzu na popo do pracy i kompa chce;/

Witam się porannie:)

Jestem pierwsza!!!!

Mam dziś wizytę u dermatologa i pewnie dostanę leki za kupę kasy:(

No i muszę odebrać receptę na mleko dla Wiki,

Cały dzień zajęty. Masakra!

Miłego dzionka

nu to powodzenia..recept nie zazdroszcze..daj znac co u lekarza;*

hej dupencje...no macie szczescie ze nie musialam nadrabiac ilus tam stron i ze tylko 1...Ja spijam sobie kawusie z rana jak zwykle i przegladam strony na necie a maz siedzi na lapku w kuchni a mloda sie bawi z psem pilka :-pprzynajmniej ma radoche....bo z nia to roznie szybko jej sie zabawki nudza :sorry:i potem musze ja czyms zabawiac bo przeciez na wszystkim czym sie da wymusza...chociaz dobrze ze umie odlozyc na miejsce swoje zabawki...
Ciekawe jak tam kaczucha czy udalo jej dostac numerek do ortopedy...
Paula a ty chodzisz na wschodnia do pediatry??

eee moja tyż sie czesto nudzi...co chwilę coś..psa nie mam i narazie nie mamy warunków na to:( a szkoda

Paulla bossska!:-D

Ewelka - oo kofffi:-D idę sobie też zrobić!:-D

i idę czytać bo zanidbałam ten zwyczaj a bardzo lubie:-)
A Rechot i Kasia gdzie czyżby jeszcze szalały w wyrku?:-D nie wystarczyło im wczoraj wieczorem?:-D:-D no dobra też wczoraj poszałam:-D

poszalałam:p ale jak on pracuje na popo to mu kompa oddaje:p jak Kubuś?

dzieki za zaproszonka na nk..zaraz sprawdzę:p i wróce niedługo:*muaaaa

ja też chcę zaproszonko:)))
a to wysle... jak dasz mi Swoje dane :-p

patrycja wyslalam , a teraz bede potrzebowac kilka dni zeby poczaic kto jest kto po nickach:-D hehe

moja mala dzis mnie rano zaskoczzyla , D ja uspil przed praca i wyszedl ja sie zrywam z lozka a tam nikogo nie ma , dzwonie do niego gdzzie jest a on ze w drodze do pracy , ja zleknieta ze mala zostawil na dole.... pytam o nia a on ze spi u siebie w pokoiku:sorry:
no tak glupia nieprzytomna matka:-D

reklama
ilona ale ciebie na FB jest ze 4 he he he która to ty które foto? czy bez foto ja anna smolar na NK i FB wiec wysyłać zaproszenia :)))))))) dobra pipencje ja lece na grzyby

jak cos znajde to napisze
jak nie znajde przemilczymy temat <hahaha>

Do góry