reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
kurcze ja juz nie wiem kogo mam w znajomych kogo nie:/ hehhe

wrocilam z kawy od sasiadki, byla prezent dac jej synkowi. młodego teraz uśpiłam ...i zapomnialam wylaczyc zupy... ale tak ma byc pomidorowa tak wiec luz:) makaron jeszcze dogotuje i spoko. kurczaczek z wczoraj zostal. obiad z glowy.
szyja nadal mnie nawala...eh
ewelka Biedna wiki pewnie pies pierdzial i ją uspił:) hhaha

kurcze czcionka mi sie zmnijeszyla ledwo widze co piszecie i co ja pisze... jak to sie zmienia zeby nie bylo wszystko takie małe? młody cos nacisnął i teraz mama goga ma kłopot:/

Witam:tak:
Urodzilam niedawno coreczke i czy w zwiazku z tym przyjelybyscie mnie do swojego grona mamusiek?
czeeeść!:-D Jak się czujesz?:-) Poród ciężki?:-) Jak córeńka?;-)
hej
no wariatki...szaleje jak wlezie

a moje dziecko zasnelo na podlodz...lezy bidulek obok kompa na brzuchu i lasnie kima....zaraz musze fotke strzelic bo pierwszy raz tak zrobil:-D
oo rany musi to zabawnie wyglądać:-D czekamy na fotkę:-D
agacjone to Wiki kiedys zansela na podlodze ale pod stolem i kolo pieca na psim tylku:-D

hahahaha:-D

kurcze ja juz nie wiem kogo mam w znajomych kogo nie:/ hehhe

wrocilam z kawy od sasiadki, byla prezent dac jej synkowi. młodego teraz uśpiłam ...i zapomnialam wylaczyc zupy... ale tak ma byc pomidorowa tak wiec luz:) makaron jeszcze dogotuje i spoko. kurczaczek z wczoraj zostal. obiad z glowy.
szyja nadal mnie nawala...eh
ewelka Biedna wiki pewnie pies pierdzial i ją uspił:) hhaha

kurcze czcionka mi sie zmnijeszyla ledwo widze co piszecie i co ja pisze... jak to sie zmienia zeby nie bylo wszystko takie małe? młody cos nacisnął i teraz mama goga ma kłopot:/

idzie się pogubić:-D oo pomidorowa mniammm:-D wciśnij ctrl i + :-D

ilonka a jaka masz przegladarke??ja mam firefoxa i tam masz w pasku narzedzi "widok" -> "powiekszenie" i rob tak az do momentu aby ci czcionka pasowala :tak:nie slyszalam aby moj pies pierdzial ale mojej mamy pies to ciagle pierdzi :-D

o juz ci pati szybciej pokazala jak....Mloda siedzi na kanapie i sobie paluchy od nogi slini i recznikiem wyciera...a zerwala go razem z wieszakiem ze sciany :sorry:

ewelka hahhhah
tez mam te przeglądarkę. juz ustawiłam sobie wielkie litery! dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!
trza w koncu do okulisty isc bo sem ślepa.

Patrycja robie pomidorówke bo moej chlopy lubią, mi tam wszystko jedno:)

shit musze w koncu zgrac fotki na kompa z wakacji.

o juz ci pati szybciej pokazala jak....Mloda siedzi na kanapie i sobie paluchy od nogi slini i recznikiem wyciera...a zerwala go razem z wieszakiem ze sciany :sorry:
o kurcze:-D no to tatuś będzie miał zajęcie naprawić wieszak:-D A jej był niezbędny więc musiała wziąć:-D
ewelka hahhhah
tez mam te przeglądarkę. juz ustawiłam sobie wielkie litery! dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!
trza w koncu do okulisty isc bo sem ślepa.

Patrycja robie pomidorówke bo moej chlopy lubią, mi tam wszystko jedno:)

shit musze w koncu zgrac fotki na kompa z wakacji.
lubie fotki z wakacji:-p mam nadzieje że chciaż jedną nam pokażesz:-p
ja też lubie pomidorową ale też i inne zupki:-D choć ostatnio eksperymentuje:-D bo mi się przynudziło to co zwykle...:-D i zrobiłam dziś zapiekankę z tego co miałam w lodówce:-D w wyszła dobra choć brakuje mi czegoś:-p

Porod mialam dosc szybki:tak:od 14 surcze sie zaczely a o 21,20 mialam juz coreczke:tak:bolalo ale ciesze sie ze ja mam:tak:widze ze wszystkie mamusie maja juz takie wieksze dzieciaczki to tylko ja mam taka kruszynke:zawstydzona/y:

reklama
Porod mialam dosc szybki:tak:od 14 surcze sie zaczely a o 21,20 mialam juz coreczke:tak:bolalo ale ciesze sie ze ja mam:tak:widze ze wszystkie mamusie maja juz takie wieksze dzieciaczki to tylko ja mam taka kruszynke:zawstydzona/y:
to fajnie ja rodziłam 3 dni:-D
oj Ty się ciesz z tej Kruszynki bo za pare miesiecy do łazienki nawet nie wyjdziesz:-p mój Kuba ma 6 miesięcy ponad i już siedzi, a na leżąco pełza wszędzie... w łóżeczku demoluje wszystko i się dźwiga:-D Ale fakt faktem fajnie sobia gada i śmieje:-D Wszystko przed Tobą!:-D

Do góry