**ewelka**
mama Wiki :)
agacjone to Wiki kiedys zansela na podlodze ale pod stolem i kolo pieca na psim tylku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czeeeść!Witam
Urodzilam niedawno coreczke i czy w zwiazku z tym przyjelybyscie mnie do swojego grona mamusiek?
oo rany musi to zabawnie wyglądaćhej
no wariatki...szaleje jak wlezie
a moje dziecko zasnelo na podlodz...lezy bidulek obok kompa na brzuchu i lasnie kima....zaraz musze fotke strzelic bo pierwszy raz tak zrobil![]()
agacjone to Wiki kiedys zansela na podlodze ale pod stolem i kolo pieca na psim tylku![]()
kurcze ja juz nie wiem kogo mam w znajomych kogo nie:/ hehhe
wrocilam z kawy od sasiadki, byla prezent dac jej synkowi. młodego teraz uśpiłam ...i zapomnialam wylaczyc zupy... ale tak ma byc pomidorowa tak wiec luzmakaron jeszcze dogotuje i spoko. kurczaczek z wczoraj zostal. obiad z glowy.
szyja nadal mnie nawala...eh
ewelka Biedna wiki pewnie pies pierdzial i ją uspiłhhaha
kurcze czcionka mi sie zmnijeszyla ledwo widze co piszecie i co ja pisze... jak to sie zmienia zeby nie bylo wszystko takie małe? młody cos nacisnął i teraz mama goga ma kłopot:/
o kurczeo juz ci pati szybciej pokazala jak....Mloda siedzi na kanapie i sobie paluchy od nogi slini i recznikiem wyciera...a zerwala go razem z wieszakiem ze sciany![]()
lubie fotki z wakacjiewelka hahhhah
tez mam te przeglądarkę. juz ustawiłam sobie wielkie litery! dzieki dziewczyny!!!!!!!!!!
trza w koncu do okulisty isc bo sem ślepa.
Patrycja robie pomidorówke bo moej chlopy lubią, mi tam wszystko jedno
shit musze w koncu zgrac fotki na kompa z wakacji.
to fajnie ja rodziłam 3 dniPorod mialam dosc szybkiod 14 surcze sie zaczely a o 21,20 mialam juz coreczke
bolalo ale ciesze sie ze ja mam
widze ze wszystkie mamusie maja juz takie wieksze dzieciaczki to tylko ja mam taka kruszynke
![]()