reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
kochana-GRATULACJE!!!!!

chętnie bym obejrzała foteczki,ale masz zablokowaną galerię-buuu.Wysyłam zapa-mariola to ja ;)

Ostatnia edycja:
hej
Hannah gratuluje...ze zdjec jak obejrzealam to chyba sie wczensiej wezmiemy za robotke hihih
tak jak ewelka mowi...wokoll mnie tez pelno kolezanek w ciazy..:)))
chyba czas kontynuowac druga ture, laseczkie co??????????????????

Hannah gratulacje!:-) Też wysyłam nieśmiało zaproszenie:-) Patrycja H. its' me:-)

i po Wigilii przeryczałam całą Wigilie:-( beznadziejne te święta dla mnie są, miały być cudowne:-( a tu mamy nie ma, taty nie ma:-( ja, mąż, Kubuś i mój brat:-( smutno mi było:-( to nie tak miało być:-(

Hejo laseczki :happy2:

Hannah moje gratulacje najserdeczniejsze :* Fakt jak się patrzy to się zachciewa, ale cóż na razie nie mam o czym marzyć, a im dłużej nie mam o czym marzyć to po prostu przestaje mi się w ogóle chcieć :-(

Wigilia minęła spokojnie, prezenty się podobały, Hania oszalała z radości tyle ich dostała :-p Wzięłam ją do łazienki, a mąż położył prezenty pod choinką i otworzył na oścież okno. Kiedy weszłyśmy do pokoju powiedziałam "kto to otworzył okno? Jeju prezenty pod choinką, chyba gwiazdka wpadła przez okno i je nam zostawiła" i Hania się strasznie cieszyła, że ta gwiazdka była ;-)

Niestety mimo świąt bez kłótni z mężem się nie obyło i to nawet dziś. Pierwszy raz postawiłam się teściowej, bo zaczęła się wpieprzać więc jej powiedziałam, że nie mieszka z nami i nie wie jak jest, a takie obserwacje na podstawie kilku wydarzeń tutaj to se może dla siebie zachować :-D No i nie omieszkałam też jej powiedzieć, że zawsze to będzie wina synowej więc niech tak będzie, ale jej syn nie jest święty i wszystko jej opowiedziałam co i jak. Kurcze cieszę się, że tak wyszło.

Jutro wracamy do domku więc w nocy będziemy już w PL, ale powiem Wam, że nie wiem czy mamy do czego wracać ... no nic będzie jak będzie ...

To ja tu może wkleję jedną fotkę.
Szkoda tylko że mojej mamy aparat robi rozjaśnione zdjęcia, bo w rzeczywistości malutka ma czarną czuprynkę.
9ff10a4ae7.jpg

Hannah gratulacje!:-) Też wysyłam nieśmiało zaproszenie:-) Patrycja H. its' me:-)

i po Wigilii przeryczałam całą Wigilie:-( beznadziejne te święta dla mnie są, miały być cudowne:-( a tu mamy nie ma, taty nie ma:-( ja, mąż, Kubuś i mój brat:-( smutno mi było:-( to nie tak miało być:-(
kochana nie zawsze można spędzać wigilię z tymi z którymi chcemy..
my już 2 rok spędzamy tutaj.. i wierz mi ze jest ciężko.. czasem nie wiemy jak się wobec sieboie zachować w tym momencie , w którym brakuje rodziców dziadków..
oni nie mogą nacieszyć się wnuczką...:-(
ale trzeba sobie radzić... wigilia jest rodzinnym świętem , Ci co są przy nas -mąż, dziecko są najważniejsi w tym momencie... :tak:wkońcu to nasza nowa rodzina..
a rodzice i dziadkowie wiadomo że są ważni, ale jeśli nie moga z nami być to trzeba się nacieszyć tym , że możemy do nich lpodzwonić , lub porozmawiać przez skype;-)
ja przynajmniej się tym pocieszam:zawstydzona/y:

To ja tu może wkleję jedną fotkę.
Szkoda tylko że mojej mamy aparat robi rozjaśnione zdjęcia, bo w rzeczywistości malutka ma czarną czuprynkę.
9ff10a4ae7.jpg
hannah ogromniaste gratulacje moja droga:-)
prześliczną masz córeczkę...:tak:

a ja po świętach już odżywam, dopiero weszłam na forum.. z przejedzenia spać nie mogę:-D
oj masakra masakra:-)
ale święta uważam za udane jak najbardziej:tak:
jestem bardzo szczęśliwa:-)

reklama
Hejo laseczki :-D
My już w domku. W sumie zajechaliśmy wczoraj ok. 22:30. Hania się rozbudziła i zrobiła wieczorną awanturę :dry: Trochę pokasłuje ale na razie katar się cofnął więc może nie będzie tak źle.
Bierzemy się za sprzątanie z mężem, bo może odwiedzi nas dziś mój brat z narzeczoną.

Hannah jeszcze raz gratuluje tym razem Basi :-D

Do góry