Edytak166
Fanka BB :)
Mi lekarz po dwóch cyklach stymulowany zaproponował zastrzyk bo widział pecherzyk byl A nie pekaly i tworzyła się torbielA mówiłaś mu o tym zastrzyku jeżeli tym razem ci nie poda zmień lekarza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz po dwóch cyklach stymulowany zaproponował zastrzyk bo widział pecherzyk byl A nie pekaly i tworzyła się torbielA mówiłaś mu o tym zastrzyku jeżeli tym razem ci nie poda zmień lekarza
Mi w 1 przypadku zrobił się torbiel a w 2nie i ten jest 3 cykl tylko na aromku mam nadzieję że przepiszeMi lekarz po dwóch cyklach stymulowany zaproponował zastrzyk bo widział pecherzyk byl A nie pekaly i tworzyła się torbiel
Właśnie tak zrobię nie dość że się płaci to jeszcze nic nie poradzi....A mówiłaś mu o tym zastrzyku jeżeli tym razem ci nie poda zmień lekarza
Oby Ci przepisał i obyś zaszla jak najszybciej bo te starania są bardzo ciężkieMi w 1 przypadku zrobił się torbiel a w 2nie i ten jest 3 cykl tylko na aromku mam nadzieję że przepisze
Oj tak...i te testy owulacyjne wcale nie pokazuje owu a na monitoringu lekarz mówi że owu była...Oby Ci przepisał i obyś zaszla jak najszybciej bo te starania są bardzo ciężkie
Ja już przeszłam i stymulacjje i droznosc jajowodow i maz nasienie A na koniec laporoskopia ktora nic nie wykazala tylko ze kontrast nie chciał przejść mam nadzieję że jak u mnie pojawi się pecherzyk to wkoncu ruszy bo ja już nie wiem co dalej skoro maz zdrowy A u mnie hormony ok klinika mnie przerażaOby Ci przepisał i obyś zaszla jak najszybciej bo te starania są bardzo ciężkie
Jasne że ciężkie A zamiast jakoś pomóc to widzicieOj tak...i te testy owulacyjne wcale nie pokazuje owu a na monitoringu lekarz mówi że owu była...
Ja mierzylam temperaturę testy owulacjOj tak...i te testy owulacyjne wcale nie pokazuje owu a na monitoringu lekarz mówi że owu była...
Oj tak...i te testy owulacyjne wcale nie pokazuje owu a na monitoringu lekarz mówi że owu była...
Oj tak...i te testy owulacyjne wcale nie pokazuje owu a na monitoringu lekarz mówi że owu była...
Życzę Ci żeby wam się udało jak najszybciej i pechezyk był. Ja to już sama nie wiem co mam robić czekam jak nie pójdę na te badania to pewnie inny lekarz też mnie wyśle ja już nie wiem co robicJa już przeszłam i stymulacjje i droznosc jajowodow i maz nasienie A na koniec laporoskopia ktora nic nie wykazala tylko ze kontrast nie chciał przejść mam nadzieję że jak u mnie pojawi się pecherzyk to wkoncu ruszy bo ja już nie wiem co dalej skoro maz zdrowy A u mnie hormony ok klinika mnie przeraża
Mnie też a jak mówię mężowi o in vitro to nie chce słyszeć... I nawet nie rozumie że mam dość chodzenia do lekarza i ciągle się faszerować lekami jak królik doświadczalny...Ja już przeszłam i stymulacjje i droznosc jajowodow i maz nasienie A na koniec laporoskopia ktora nic nie wykazala tylko ze kontrast nie chciał przejść mam nadzieję że jak u mnie pojawi się pecherzyk to wkoncu ruszy bo ja już nie wiem co dalej skoro maz zdrowy A u mnie hormony ok klinika mnie przeraża