reklama

Stopa końsko-szpotawa

Całe szczescie wszystko jest dobrze:) Niestety prawda jes taka, ze narkoza wiaze się z ogromnym ryzykiem. Zawsze coś moze pojsc nie tak, choć oczywiście w ogromnej wiekszosci wszystko jest dobrze:)
Nie wiem, czy słaszałyście o sprawie Patryka ze Szczcina, u ktorego prosty zabieg stulejki skonczył się kalectwem na całe życie - przez narkozę, a nie sam zabieg. Ja niestety (a moze stety) usłyszalam, przed pierwszą narkozą u mojego dziecka. Jej, jak ja się wtedy bałam:(
Patryk - chłopiec ukryty w śnie... - forum na grupie Klub Świata Bajki - GoldenLine.pl

reklama
Ja tez sie bałam... Wyłam pod sala operacyjna przez cala godzine :( dopoki nie przywiezli mi Aneczki. Ech jak ja sie ciesze ze to wszystko jest juz za mna :)

a o Patryku niestety nie słyszałam...

Hej! Macie racje dziewczyny ta narkoza to okropieństwo! Bałam się jej bardziej niż samego zabiegu:( Na szczęście to za nami! Magda u nas na klinice jako pierwsze na zabieg "szły" najmłodsze dzieci. I całe szczęście, bo serce mi pękało jak Mały przez bluzkę próbował ssać pierś i płakał.

Agugula czyli wszystko podąża w dobrym kierunku. A zabieg, cóż lekko nie będzie ale to dla dobra Maluszka. Trzymajcie się ciepło!

moj ta stopę do srodka do dziś kieruje; ale chodzi i biega bez problemu, wiec sie nie przejmuje; Najlepsze cwiczenia dla nózki to jazda na rowerze, takze im mała się szybciej nauczy tym lepiej:)

a mnie sie wydaje ze tak byc nie powinno i staram sie aby Ania stawiala zawsze prawidlowo stope. Musze przyznac, ze im wiecej chodzi tym zaczyna stope ładniej kierowac no i chyba memo sa tez na tyle sztywne, ze nie pozwalaja na skrecanie stopy :)

Hej dziewczyny, jestem tu pierwszy raz. Moja córka ma już 1,5 roku i tak jak Wasze dzieciaczki stopę końsko-szpotawą. Właśnie szukam jej bucików do chodzenia po domu i tak do Was trafiłam. Zastanawiam się nad bucikami memo i znalazłam informację o kiermaszu:
KIERMASZ OBUWIA MEMO I EGO!!! 10.09.2011 W GODZINACH 9.00 - 14.00 Zapraszamy na wyprzedaż obuwia I, II gat. i pozagatunek MEMO w cenie już od 65 PLN EGO w cenie 15 PLN 1-4 pary i 10 PLN powyżej 5 par MDH sp. z o.o. ul. Tymienieckiego 22/24
Gdyby to tylko było w Kielcach, a nie w Łodzi, to bym skorzystała J Ale widzę, że są tu i Łodzianki (a przynajmniej jedna, MagdaM Pozdrawiam J ) to może Wam się to info przyda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry