Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mmm...Sama sie zdziwiłam że lekarz już powiedział płeć ale na usg tak mu fajnie miedzy nogi zajżeliśmy że no cóż...To było 4 tygodnie temu i lekarz powiedział mi wyraźnie że na 80% bedzie synek...A potwierdzać bedziemy w środe 13-stego :-) czyli za dwa dni...
To nasza pierwsza dzidzia i walne oklepanym tekstem ale Wszystko Jedno Jaka Płeć...Byle Zdrowe :-) i tego sie trzymajmy ;-)
Właśnie wróciłam ze spaceru. Ale skwar. Normalnie ledwo doszłam. Byłam poszukać jakiś ubrań dla siebie ale nic nie znalazłam:---( No a pilnie potrzebuję jakieś bluzki bo za dwa dni jedziemy na wakacje
ja tez potrzebuję kilku rzeczy... przede wszystkim jakieś spodnie eleganckie no i jakąś bluzeczkę - dwa wesela mi się szykują no i obrona wrzesień/październik....
Ja się podzielę, co mój gin powiedział mi odnośnie seksu w ciąży - miałam małe zagrożenie, bo w pierwszym trymestrze plamiłam. Więc usłyszałam, że:
1) seks to nie tylko stosunek, są inne metody. A jak kobieta się uprze, to potrafi męża nakłonić, żeby nawet jogę potrenował ;-) Więc mam swojego nakłaniać
2) jak już bardzo mamy ochotę na stosunek, to mamy to robić powoli i delikatnie. Zresztą duża szansa, że dla mnie tak będzie przyjemniej <co fakt, to fakt - przy zagrożonej ciąży dzikie ekscesy wywoływałyby więcej strachu niż przyjemności>
i 3) "kończyć wszędzie, tylko nie TAM" (sic!). Żeby się prostaglandyny ze spermy nie dostały do macicy i nie wywołały skurczów i zagrożenia poronieniem.