• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

reklama
spooky to skąd ty jesteś że tak mało płacisz lekarzowi? Bo jak ja się orientowałam wKrakowskich prywatnych gabinetach to sama wizyta bez usg 70-90 zł:dry::dry: może źle patrzyłąm a może u nas takie ceny są:sorry2:

Weroniczka - ja też do krakowa chodzę do lekarza, średnio płacę 70 zł - czasem mniej, jak jest sama wizyta bez usg. Co do usg 3D to jak będę sobie robić to tu:
Strona główna - Ośrodek Medyczny OSTEOMED w Krakowie
poszłabym sobie w 22 tyg na takie badanie, gdzie wszystko mierzą i robią też usg 3d/4d, dostaje się opis i płytkę :) moja koleżanka tam ostatnio była, zapłaciła 250 zł chyba za wszystko :) a samo usg to nie wiem ile kosztuje, na cenniku możesz sprawdzić ;)

witam, jestem nowa na forum, nigdy nie mialam czasu i potrzeby na logowanie sie na takich stronkach:-), teraz z ciekawosci i troszke z nudow beda czesta bywalczynia, :-D, rowniez mam termin na stycznia 17, i jestem ciekawa czy ktoras z was moze chodzi do dr Pochylskiego w Oslo???,

reklama
To z tego wynika że to ja miałam namiary na samych drogich lekarzy:sorry2::sorry2::sorry2: Ale chodzę na NFZ i bardzo sobie chwalę moją lekarkę i nie odczuwam potrzeby chodzenia prywatnie ( no może po za usg:sorry2: ).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry