• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

Oj, to ja płacę trochę dużo bo 130 zł za każdą wizytę, ale za każdym razem mam usg (ostatnie 2 razy z płytką) i wiem że warto. Nie zamieniłabym swojego lekarza na żadnego innego (gdyby nie moja przeprowadzka). Dawno nie spotkałam lekarza-człowieka, który tak by interesował się stanem pacjentki - jak byłam po zabiegu to nawet dzwonił do mnie w czasie prywatnym by zapytać jak się czuję... Będzie mi przykro się z nim pożegnać:(:(

reklama
Dziewczyny co do seksiku- u nas nigdy nie bylo az tak dobrze, jak w ciazy :-D

W przesady nie wierze. To wymysl ludzi niedouczonych, ktorzy nie potrafili w inny sposob wytlumaczyc tego, co sie na swiecie dzieje. Np. pewien osobnik z mojej rodziny,ktory mieszka na wsi nie pozwalalmojemu ojcu wchodzic do chlewni ze swiniami, bo twierdzil, ze moj moj ojciec ma takie oczy, ze rzuca na swinie urok i one od tego zdychaja (!!!!) Uroki przestaly dzialac, jak swinie dostaly leki.
U mnie USG 4D kosztuje 190 zl.
Witam nowe mamusie:-)

No i mamy kolejna dziewczynke! Gratuluje!!!! Jesli dobrze licze to i tak jak na razie na czele sa chlopcy.
Ja a same usg z plytka,bez zadnego badania i to nawet nie bylo 3d w Koszalinie zaplacilam 150zloty...Chyba mnie oszukal:zawstydzona/y::-(

Ja za każdą wizytę płacę 50 zł i za każdym razem mam zwykłe USG, co do 3d, to nie wiem jaka kwota, bo u mnie we Wrześni takiego nie ma! Spooky27, gdzie dokładnie mieszkasz? Może mieszkamy blisko siebie? No i gratuluję kolejnej dziewczynki! I jeszcze jedno słowo do tych przesądów, nie wierzcie w nie dziewczyny. Ja, pierwszą ciążę chodziłam cały czas w koralach, czy w łańcuszku i mój synek pępowiną nie był owinięty, włosy też depilowałam i jakoś mój synek włosy miał i ma!

Witam wszystkie "nowe" i "stare" mamusie :)
Wiecie co przez to pisanie o przesądach dziś mi się śniło, że mój dzidziuś urodził się całkiem łysy...hi hi.
U mnie usg 3/4d kosztuje 200 zł, ale słyszałam że bywa też po 300-350 zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry