Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja się psychicznie nastawiam na przyszły tydzień... W środę zaplanowana przeprowadzka a jeszcze trzeba wszystko spakować... Książki, ciuchy, buty ufff... Ale chyba i tak najgorsza jest kuchnia - te wszystkie talerze, szklanki, szklaneczki, kieliszki, kieliszeczki... Nie wiem jak to przeżyję. Chociaż podobno co nas nie zabije to nas wzmocni - mam nadzieję, że tak właśnie będzie
Ale najważniejsze - byłam dziś na wizycie i wg gina na 99% (bo Dzidzia troszkę zasłaniała się pępowiną) będzie Dziewczynka - więc jednak Hania! Malutka waży 300 g i podobno wszystko jest jak najbardziej w porządku. A zatem bardzo się cieszymy!
Ja też wolałabym jakby ktoś mi posprzątałam i pozmywał podłogi, no ale cóż...Werwy do pracy nie mam, wręcz odwrotnie, najchętniej cały czas bym leżała, spała i odpoczywała. Niestety przy 16-sto miesięcznym synku jest to niemożliwe. W pierwszej ciąży wypoczynku miałam aż nadto, a teraz go brak! Gemini gratuluję córeczki, a Natalie połowy ciąży! Mi jeszcze brakują 3 tygodnie!
W tym sprzataniu to cos jest,ja codziennie sprzatam,a lazienka to lsni,nigdy tak nie mialam a teraz odmiana,moze to z nudow
Gemini gratuluje corci!!!!(uffa ja tez chce!!!!)
Bardzo dziękuję za gratulacje
Jeśli zaś chodzi o przeprowadzkę to pocieszam się tym, że jestem teraz w 20 tyg. ciąży, myślę że w 30 i później byłoby dużo trudniej
ja również gratuluję ja mam usg w środę - mam nadzieję, że poznam płeć Maleństwa
a tak w ogóle, to macie jakieś zewnętrzne oznaki na daną płeć? no bo na pewno słyszałyście, że na chłopca ładnie się wygląda, a na dziewczynkę już trochę gorzej.... ciekawa jestem czy to się sprawdza