reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Cześć dziewczyny! Wpadłam się tylko przywitać, żebyście nie pomyślały, że o Was zapomniałam drogie styczniówki, ale ostatnio w pracy mam niezły galimatias, bo czeka nas kontrola i to w dodatku na moich zadaniach, więc nie mam na nic głowy. U mnie wszystko w porządku, dziś dokładnie mija 20 tc. Czuję się nieźle, martwi mnie tylko mała ruchliwość Blanki! W poniedziałek idę na wizytę i też z wynikami badań. Pozdrawiam i do następnego postu!
b880c0f159.png

reklama
Dziewczyny,ale ten czas leci...dopiero co narzekalam,ze tyle jeszcze musze czekac na usg,a to juz jutro o 9.40,mam nadzieje ze dzidzia sie pokaze w calej okazalosci...
oj chyba dzis nie usne:tak:

oj Ania.falko - czas leci strasznie szybko :-( z jednej strony dobrze, a z drugiej sama nie wiem....
oczywiście trzymam kciuki, że by dzidzia sie ładnie pokazała i daj znać, jak będziesz już po :-D

Ja nie mogę się doczekać czwartku. I kurcze mam głupie przeczucie, że nie będzie widać albo to babsko które u nas robi usg nie będzie sie wysilać aby spojrzeć między nóżki :-(

Ja też czekam do czwartku, niestety dopiero na 18:30. Ale za to moje prywatnie dokupione dodatkowe 3D, no i lekarz wg opinii w internecie oraz informacji od Kluliczka ponoć bardzo dokładnie i szczegółowo bada.

Ja już po wizycie! Dzidziuś zdrowy, serduszko ślicznie biło...i waży już 560g :)
Niestety nie pokazał co tam ma między nogami..i będziemy czekać do następnego USG!
Jednak ulżyło mi gdy usłyszałam że Maleństwo jest zdrowe :))

reklama
Do góry