aga_q
TRZYNASTEGO :)
- jejku, czemu moja mała kruszynka nie chce wyjśc :--
-
-(
Mamajakty - proszę tutaj Małej nie poganiać ;-)
naoglądała się, że zima przyszła mroźna i postanowiła przeczekać w ciepełku

================
Patison - gratulacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- jejku, czemu moja mała kruszynka nie chce wyjśc :--
-
-(

) bo jak się rozpakuję chciałabym się podzielić i radością i wrażeniami ;-) Z uwagą czytam co dzień "styczniówkowe" forum BB - może specjalnie się nie udzielam
- ale jestem na bieżąco i z problemami i rozpakowaniami poszczególnych Mamuś którym gorąco gratuluję :-) i trochę zazdroszczę
BO JA TEŻ JUŻ CHCĘ MIEĆ TO ZA SOBĄ!!! 
) i pomimo że mam termin na 08.01, to jak do 11.01 nie urodzę, będą wywoływać - bo łożysko już się "starzeje" i wód płodowych coraz mniej... Więc dziwne z tym brakiem USG - no chyba że miałaś robione w 38-39 tc i stwierdzono że możesz jeszcze bezpiecznie chronić swoją Oleńkę :-)kolejny dzień...zobaczymy czy sie ktos dzis rozpakuje ;-)