reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Dzięki dziewczyny, trochę mnie podbudowałyście i będę się wykłócać o swoje :tak:

Agusia - trzymaj się dzielnie!
Patisonn - gratuluję podwójnej pociechy :-)

reklama
Wiem że ja tu o pierdołach wam teraz nagadam :-) ale chciałam wam opowiedzieć co mi się śniło - wcześniej zapomniałam. Śniła mi się nasza dzidzia w wózeczku. Jej buziaczka nie widziałam. We śnie strasznie mnie zestresowała za krótka gondola wózka. Dzidzia miała główkę zaraz przy brzegu :szok:. Bardzo się martwiłam że ten wózek jest dla niej za mały :-D:-D:-D. Mam nadzieję że ten sen się nie spełni ;-) bo w realu gondolę mamy z tych większych :-)

Agusia - zazdroszczę ;-) powodzenia!
Patisson - dzielna z Ciebie kobieta! ogromne gratulacje!!

a ja własnie wróciłam od lekarza - po zbadaniu stwierdził, że wszystko jest ładnie przygotowane do porodu (ale nie podał szczegółów odnosnie szyjki lub ewentualnego rozwarcia), jak sie Go zapytałam czy możemy usg zrobić, to stwierdził że nie ma sensu... :-( powiedział tylko, że jesli do tygodnia nie urodzę to mam się stawić w szpitalu - jejku, czemu moja mała kruszynka nie chce wyjśc :-:)-:)-:)-(

Patisonn, gratuluję! I w ten sposób popsułaś naszą piękną kolorystykę listy, wcinając się z córeczką między chłopaków :-) Ale że chłopak też jest, to możemy Ci wybaczyć ;-)

kasia_c22ooo to widze że takie same sny mamy;-):tak:
Tylko mojej małej gondolka z Mutsiaka nie jest zbyt duża ale jakoś damy rade w razie czego;-) a Ty jaki masz wózio?
mamjaktyoby malutka szybko wyskoczyła :tak:

reklama
Do góry