Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odnośnie kataru: moja znajoma od paru lat(!) miała problem z zatokami. I stwierdziła, że w czasie parcia przy porodzie tak sobie je przedmuchała, że teraz już trzeci miesiąc oddycha jak nowonarodzona. Bardzo sobie chwali poród jako lekarstwo na zatoki![]()

Melulu ja mam jeszcze chwile do porodu, chyba że katar ma być takim nieformalnym zwiastunem. Uśmiałabym się gdybym urodziła np: jutro ;-);-)dobreOdnośnie kataru: moja znajoma od paru lat(!) miała problem z zatokami. I stwierdziła, że w czasie parcia przy porodzie tak sobie je przedmuchała, że teraz już trzeci miesiąc oddycha jak nowonarodzona. Bardzo sobie chwali poród jako lekarstwo na zatoki![]()

witaj w domku :-)No wiec zamelduje chociaz tyle:
Jaś urodził się w piątek 02.01.09 o godzinie 19:00 czyli na dobranocke!
Ważył 3160 g i dlugi 53 cm.
10 punktow!!!
Jutro napisze Wam jak bylo ale generalnie wszystko cudnie i bez wiekszych afer. Pozdrawiam rozpakowane, te w trakcie i oczekujace..
Zycie jest piekne!!!!!!
:-)

;-)wszystko moze sie zdazycMelulu ja mam jeszcze chwile do porodu, chyba że katar ma być takim nieformalnym zwiastunem. Uśmiałabym się gdybym urodziła np: jutro ;-);-)

;-)Ten zatkany nos to chyba naprawdę zmora ciężarnych. W moim pokoju szpitalnym było pięć ciężarnych i tylko JEDNA nie chrapała. Zaznaczę że nie byłam to ja![]()

tak z atydzien moze byc
;-)

?Celinka :-)Rondzia gratuluję , już można się pogubić tyle rozpakowanych , ale ten miesiąc do nas należy , kto następny???????????
Tak więc dziś chyba już urodzić nie zdążę
(zostały raptem 2h...)
Która się "skusi"? ;-)