Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

oprócz tego mam skurcze ... juz myślałam, że wczoraj urodze, bo takich silnych skurczy jeszcze nie mialam... wzięłam ciepły prysznic o 2 w nocy i przeszło... mieszkam w uk (mam nadzieje, że juz niedlugo to potrwa) i od poczatku ciazy mialam dwa usg, 6 razy widzialam położną, może 3 lekarza ale nie ginekologa... wspomniałam już, że nie miałam robionego badania wewnętrznego, nie wspomne o ktg i takich tam.... jak czytam ile miałyście badań i wszystkiego to nie wiem czy się cieszyc, że ja tyle nie miałam i że ok
czy plakac, że o mnie nikt nie dbał... i nie wiem nic o swoim synku...
aga_q ja tez tak zaczęłam postrzegać jedzenieostatnio cały czas sie zastanawiam czego nie będę mogła jeść po porodzie i tak sobie dogadzam-pizza,chińszczyzna,chipsy,lody
![]()

Ty mi nic nie mów o pepsi...jak sie w Święta dopadłam to jak po jakimś odwykuwczoraj zakupiłam sobie pepsi max, którą wypijam wrzucając do szklanki całą cytrynę w plasterkach, ;-)

a ja wczoraj fante 1,5 litrowa wieczorkiem kupilam i dzis caly dzien zgage zapijalamTy mi nic nie mów o pepsi...jak sie w Święta dopadłam to jak po jakimś odwyku![]()
dodam ,ze ga
zowany napoj to na poczatku ciazy pilam