Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oprócz tego mam skurcze ... juz myślałam, że wczoraj urodze, bo takich silnych skurczy jeszcze nie mialam... wzięłam ciepły prysznic o 2 w nocy i przeszło... mieszkam w uk (mam nadzieje, że juz niedlugo to potrwa) i od poczatku ciazy mialam dwa usg, 6 razy widzialam położną, może 3 lekarza ale nie ginekologa... wspomniałam już, że nie miałam robionego badania wewnętrznego, nie wspomne o ktg i takich tam.... jak czytam ile miałyście badań i wszystkiego to nie wiem czy się cieszyc, że ja tyle nie miałam i że ok
czy plakac, że o mnie nikt nie dbał... i nie wiem nic o swoim synku...
aga_q ja tez tak zaczęłam postrzegać jedzenieostatnio cały czas sie zastanawiam czego nie będę mogła jeść po porodzie i tak sobie dogadzam-pizza,chińszczyzna,chipsy,lody
![]()

Ty mi nic nie mów o pepsi...jak sie w Święta dopadłam to jak po jakimś odwykuwczoraj zakupiłam sobie pepsi max, którą wypijam wrzucając do szklanki całą cytrynę w plasterkach, ;-)

a ja wczoraj fante 1,5 litrowa wieczorkiem kupilam i dzis caly dzien zgage zapijalamTy mi nic nie mów o pepsi...jak sie w Święta dopadłam to jak po jakimś odwyku![]()
dodam ,ze ga
zowany napoj to na poczatku ciazy pilam