reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Ja mam cicha nadzieje ze moja Olimpia bedzie miec niebieskie oczka po tatusiu;-) bo juz starsza coreczka Nikola ma brazowe po mnie:-)

Dziewczyny a jak wstawiacie suwaczki?bo ja ciamajda nic nie wiedzaca musze sie zawsze o cos pytac.

Dziekuje ci anihira!!narazie robie wszystko krok po kroku i mi nie wychodzi ale jeszcze bede probowac do upadlego:-)ale ze mnie ciemna masa:-D

_______

o udalo sie huraaaa!!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamila, proszę nie pisz posta pod postem, jeżeli pod Twoim poprzednim postem nikt nic nie napisał to wyedytuj go, na dole swojego posta z prawej strony masz znaczek edytuj (
edit.gif
), jak go klikniesz to możesz dopisac cos do posta. :-)

Poscalam niektóre Twoje posty, żeby nie były pod sobą.

Madzia, czekam na wykład. Z tego co wiem, to moi chłopcy mogą miec oczy niebieskie, zielone lub ewentualnie brązowe, ale to mało prawdopodobne, włosy od czerni do bieli, a grupę krwi A lub 0 RH+ lub RH- :-p

reklama
Madzia dawaj ten wyklad bo sama jestem ciekawa:-)
moj małż ma wlosy ciemne (brunet) i oczy ciemniutkie a ja mam oczy szaro-niebieskie a włosy ciemniutki blond.... ja mam 0+ a mąż B+

Do góry