Olka1988
Fanka BB :)
Madzia - cieszę się że jest ktoś z moich okolic :-) i dzieci mamy w tym samym wieku.
Izkab - witam :-) szkoda że dopiero teraz zajrzałam na ten wątek. Dziś przy tym moim nastroju, postanowiłam poszperać sobie na bb... no i znalazłam ten temacik
Izkab - witam :-) szkoda że dopiero teraz zajrzałam na ten wątek. Dziś przy tym moim nastroju, postanowiłam poszperać sobie na bb... no i znalazłam ten temacik
Ostatnia edycja:
to masz pewnie z dziesięć klas albo więcej - chyba bym nie ogarnęła ;-) a co do pustych kartek - u nas podobnie :-( chociaż mam nadzieję, że w ciągu tych dwóch lat coś się zmieniło, bo matma na maturze jest obowiązkow... może się wzięli do roboty 

koniec świata z tą pogodą
miłego dnia dziewczynki kochane ;-)
Młoda mi zawsze śpi na spacerze, więc dodatkowo przykrywam kocem i do śpiwora, ale dziś było ciepło i z koca zrezygnowałam i w sumie zastanawiam się czy nie przerzucić się na lżejszą kurtkę nieco bo dziś naprawdę ciepło było
Ja na przykład dziś się zgrzałam, a miałam koszulkę z krótkim rękawkiem no i kurtkę zimową, ale czapę zdjąć musiałam bo normalnie włosy mokre 
jak wypiorę jesienną kurtkę, to zamienimy kombinezon na ta kurtkę właśnie..