ania.falko
Entuzjast(k)a
bo to schodzic nie wchodzic trzeba...tak slyszalamSchody już sprawdzałam za pierwszym razem - nic nie pomogły, byłam już po terminie tydzień i wchodziłam na 7 piętro , bo winda była zepsuta i nic bez efektu.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo to schodzic nie wchodzic trzeba...tak slyszalamSchody już sprawdzałam za pierwszym razem - nic nie pomogły, byłam już po terminie tydzień i wchodziłam na 7 piętro , bo winda była zepsuta i nic bez efektu.![]()

Marylion, no co jak co, ale osoba która właśnie rodzi raczej nie jest szczęściarą :-) Co innego osoba, która właśnie urodziła. Jejku, jak ja bym chciała od razu przeskoczyć do tego drugiego etapu![]()
niefajnie!Nie życzę przenoszenia, ale jeśli Ci się przytrafi to zobaczysz jak to jestniefajnie!

bo to schodzic nie wchodzic trzeba...tak slyszalam![]()
To tak jak w tym skeczu Ani Mru Mru o kobiecie w ciąży co to wśrodku nocy miała ochotę na bujanie na huśtawce (mąż ja musiał bujać) ale... tylko do przodu! 
xaxa1974 :-)
widze ze niedaleko mnie mieszkasz.

bo jestem tylko jedną dziewczyną na roku ;-) i to jeszcze w ciąży hehe :-):-)
. musze tylko jakis wózek kupic bo nadal sie na żaden nie zdecydowałam
. ja rodzie na kamińskiego, całe miasto trzeba przejechać ale mam tam swojego lekarza wiec bedzie mi ze wszystkim łatwiej.