reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Marylion, no co jak co, ale osoba która właśnie rodzi raczej nie jest szczęściarą :-) Co innego osoba, która właśnie urodziła. Jejku, jak ja bym chciała od razu przeskoczyć do tego drugiego etapu :-D

Melulu mylisz się, dla mnie wszytkie rodzące w tej chwili to szczęściary!!!! Nie życzę przenoszenia, ale jeśli Ci się przytrafi to zobaczysz jak to jest :tak:niefajnie!

Nie życzę przenoszenia, ale jeśli Ci się przytrafi to zobaczysz jak to jest :tak:niefajnie!

Marylion - mi się wydaje, że to wszystko zależy od tego jak się ktoś czuje.
na przykład ja - czuję się świetnie, poza rzadkimi wyjątkami;
nie jestem wymęczona ciążą, mam dobry humor ... fajnie mi :-D
jakieś tam dolegliwości miewam, ale nie jest źle.
termin mam na 8 stycznia i całkiem poważnie .... martwię się, że to już .... tak zaraz i tak szybko ....
jeśli okazałoby się, że Synuś dobrze się czuje i ma sprzyjające warunki (łożysko pracuje dobrze, wody jest tyle ile trzeba) to ja mogę jeszcze pobyć w Dwupaku :tak:

bo to schodzic nie wchodzic trzeba...tak slyszalam:tak:

:-):-):-):-) nieźle :-):-) a skąd zejść jak się nie weszło?:-D To tak jak w tym skeczu Ani Mru Mru o kobiecie w ciąży co to wśrodku nocy miała ochotę na bujanie na huśtawce (mąż ja musiał bujać) ale... tylko do przodu! :-D

Co do tego 11.01. to ja też sie podpisuję - to że niedziela to nic. To nawet lepiej bo po trzech dniach do domu a jak sie urodzi w środę/czwartek to 4 doby murowane - bo w niedzielę nie ma wypisów...

dev007pp___.png

Widzę że więcej nas planuje na 11 sie rozdwoić.. czyżby ta pełnia? Ja tez mam zamiar w niedzielę lub poniedziałek urodzić.. przynajmniej tak mówi moja znajoma astrolog..hihi zobaczymy pierwszy mój poród pezwidziała bezblędnie...

Dziewczynki u mnie polskie drogi wywoływały skurcze :tak:
tylko szkoda że nieregularne i po wyjściu z samochodu nie było po nich śladu :wściekła/y:
A w szkole ot dziwo świetnie się czułam! A od początku ciąży mam takie głupie przeczucie, że właśnie tam się wszystko zacznie! :-D
Ale bym chciała zobaczyć minę moich kolegów :-D bo jestem tylko jedną dziewczyną na roku ;-) i to jeszcze w ciąży hehe :-):-)

reklama
dziewczyny nie wyganiajcie tak tych swoich dzieciaczków. dobrze im w brzuszkach. przynajmniej cieplutko mają.

xaxa1974 mam do parku południowego kilka kroków wiec na pewno będziemy na siebie wpadać:tak:. musze tylko jakis wózek kupic bo nadal sie na żaden nie zdecydowałam:dry:. ja rodzie na kamińskiego, całe miasto trzeba przejechać ale mam tam swojego lekarza wiec bedzie mi ze wszystkim łatwiej.

cammi mi mama wywróżyła ze urodze 11;-). Najpierw miałam termin na 12 ale lekarz wczoraj zadzwonił i przesunął.

Do góry