• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
ja od 3 dni pije herbatke z lisci malin, lykam kapsulki z wiesiolka, dzis sprobowalam oleju rycynowego, a teraz maz poszedl do apteki po taki zielony zel "Durex Play Tingle" bo wyczytalam ze uzycie go w grze wstepnej i potem sex daje duze szanse na przyspieszenie porodu...

o herbatce to wiem, ale nie mogę jej dostać, choć też za bardzo nie szukam.
Słyszałam w ogóle od farmaceutki, że pod koniec ciąży to każde zioło może wywołać poród, bo nigdy nie wiedomo jak organizm zareaguje.

Prela a na kiedy masz termin?

ja kupiłam w sklepie zielarskim liście malin - na opakowaniu było napisane jak ja stosować do kąpieli :-p ale Pani w sklepie mówiła, że liście malin to liście malin i pic tez można, wypiłam juz całe opakowanie, nie bardzo mi smakowały :no: drugiego nie kupowałam, będzie, co ma być....

Madzia - powodzenia
icon_spoko.gif
icon_spoko.gif
icon_spoko.gif

reklama
o herbatce to wiem, ale nie mogę jej dostać, choć też za bardzo nie szukam.
Słyszałam w ogóle od farmaceutki, że pod koniec ciąży to każde zioło może wywołać poród, bo nigdy nie wiedomo jak organizm zareaguje.

Prela a na kiedy masz termin?
mam termin na 09.01 i juz nie moge sie doczekac! ja kupilam herbatke z lisci malin w takim sklepiku zielarskim bo w aptece nie mieli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry