mamjakty
styczniówka 2009
Celinka ja osobiście nie mam zdania o tego typu rzeczach, ale zobaczyłam w necie co to za nosidełko - solidne i drogie! wydaje mi się, że możesz już go używać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ztego co słaszałam to dla takich malszków nie wskazane sa nosidełka, za duże obciazenia na kregosłup. Lepsze na pocztek sa chusty i nosidełka takie w kórych dziecko układa sie w pozcji pół leżacej, jak fasoka.Kuleczka z tego co czytalam w necie, to babybjorn jest polecane.To, do kotorego link podalas tez wyglada na solidne, ale niestety nie spotkalam sie z opiniami na ich temat. Caly czas boje sie, czy nie pokrzywie malemu kregoslupka, jak teraz bym go wlozyla :-(