reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

U nas jutro impeza w przedszkolu (wlasnie moze ktoras z was wie gdzie wwalilam kamizelke Michasia) a tatus sie dzisiaj postaral i od starszaka dostalam 2 rozyczki a od Jasiuli jedna. Super wygladal jak machal nia w lapie

reklama
Dziś rano zastanawiałam się która z was zdecyduje się na kolejne maleństwo i o to niespodzianka , mamy nową przyszłą mamuśkę BLACKWIZARD GRATULUJĘ

Ostatnia edycja:
BlackWizar gratuluję , ja też może bym i chciała , ale mój mąż to już nie koniecznie.
Muszę się pochwalić , że mój przedszkolak dał mi różyczki ( tata się postarał) i byłam też w przedszkolu na przedstawieniu z tej okazji.

ja z okazji swieta mam nie dostalam nci mimo ze sie nawet upominalam..moj chłop wogole nie kumaty jest...uparty osioł...

reklama
Do góry