reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Black - ogromne GRAULACJE!!! zdrówka przede wszystkim, a także sily i cierpliwości :tak: mojego męża siostry też są z jednego roku (luty i grudzień) - razem do przedszkola, do szkoły chodziły - super :-D jak bliźniaczki,a każda inna :-D

reklama
Black gratulacje!Super wieści-cieszymy się,że poszło bez komplikacji:tak:Buziaki i szybciutko wracaj do formy:tak:
No to na Święta rodzinka w komplecie:-D:-D:-D

GRATULACJE !!!! Super sprawa dwie dziewczyny urodzić w jednym roku, zdrówka dla mamy i córci!!!!! Kurcze fajna sprawa, ale tez wyzwanie dla rodziców, którym zyczę cierpliwości i wytrwałości w opiece i wychowywaniu dziewczyn ;-)

Ech aż sie wzruszyłam.... Pamiętam jak moja koleżanka rok temu urodziła właśnie 12 grudnia.... a mi sie wydawało, że mi jeszcze ho ho do stycznia a 22 Olka była już ze mną. Gratuluje i ściskam Black!:-):-):-):-)

reklama
Do góry