Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Widzę, że moja córa też tego potrzebuje, niesamowicie lgnie do dzieci i ma masę energii, którą nie zawsze udaje mi się za dnia rozładować, bo jestem z nią sama. Powiedziałabym nawet, że obie tego potrzebujemy. U mnie pomimo rocznika byłaby szansa w państwowym, bo biorą młodsze dzieci też... ale nie w tym czasie. Teraz jest tyle dzieci, że mogę pomarzyć. Prywatnego u nas brak, a nawet gdyby również mogę pomarzyć ze względu na cenę. Tak więc również czekamy do września 2012...Szukam teraz przedszkola dla Basi od IX. Na państwowe nie było co liczyć bo nie ten rocznik, żadnych szans nie miała. A prywatne, wiadomo z 1200 zł miesięcznie nas to będzie kosztowało, ale widzę że ona tego potrzebuje.
A jak Wasze dzieci? Chodzą do przedszkola? Jak sobie radzą? Bo ja się strasznie boję:-) Basia to taki mój pieścioszek i się boję że źle jej będzie bez mamy.....ale pewnie to tylko takie moje obawy. Jest bardzo mądrą i dzielną dziewczynką, pięknie mówi całymi zdaniami, jest odpieluchowana (tylko do spania jeszcze zakładamy, ale do IX to się pewnie zmieni).
Oj zmiany u nas się szykują:-)