Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i sie nie dostałam do tej pracy:-( Nawet tak bardzo się nie zmartwiłam, bo przeczuwałam, że tak może być i byłam przygotowana. Z drugiej strony szkoda mi tych pieniędzy (ale materialistka jestem). Już daruje sobie szukanie pracy, skupie się na mojej dzidzi, aby wszystko było dobrze. Najgorsze jest to że muszę wrócić na wieś do rodziców, wyremontować mieszkanie dziadków i nudzić się i nudzić...mama nie pozwala mi nic robić, a chociaż malin bym porwała i zarobiła trochę groszaech coż robić.
No i sie nie dostałam do tej pracy:-( Nawet tak bardzo się nie zmartwiłam, bo przeczuwałam, że tak może być i byłam przygotowana. Z drugiej strony szkoda mi tych pieniędzy (ale materialistka jestem). Już daruje sobie szukanie pracy, skupie się na mojej dzidzi, aby wszystko było dobrze. Najgorsze jest to że muszę wrócić na wieś do rodziców, wyremontować mieszkanie dziadków i nudzić się i nudzić...mama nie pozwala mi nic robić, a chociaż malin bym porwała i zarobiła trochę groszaech coż robić.
a nie masz zadnegozanjomego co ma wlasna firme...mozna w ten sposob sie umowic ze zatrudni cie a sama sobie bedziesz odprowadzala zus a potem idziesz na zwolnienie i po miesiacu placi zus na L4 sianko
Mam męża, on pracuje i zarabia nawet nieźle. Mój M w sumie to bardzo się nie zmartwił, bo wiedział że ta praca może być męcząca a najważniejsze jest nasze dziecko- tak powiedział. Kocham go za to. On myśli bardziej pozytywnie niż ja, planuje że wyremontujemy sobie domek na wsi i przez kilka latek tam pomieszkamy a potem kupimy albo pobudujemy sie sami. Nawet nie martwi się tym, że będzie do pracy dojeżdzał 50 km.