Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana, jak juz sa plamki krwi to czekaj na skurcze! ale ja bym w sumie jechala na IP.. w kazdym badz razie byc moze godzina 0 wlasnie wybija!! ja mocno 3mam za ciebie kciukasy kochanienka..A ja własnie godzinkę temu, doznałam podwójnego szoku i to od razu jeden po drugimTyle że jeden z dobrego, a drugi ze złego powodu:-(
Najpierw okolo 20stej strasznie mi się zaczął spinac brzuch, wzięłam no spę i poszlam do toalety. Podcierając sie po siku zauwazyłam małą plamkę krwi i odrazu panika+biegunka
Ogólnie były 3-4 plamki. Wszczęłam alarm, moj M przygotował się ekspresowo na wyjazd do szpitala.
A ja wzięłam prysznic, wyprostowałam sobie włosyi stwierdzilam ze trzeba poczekac co będzie dalej.
Połozyłam sie a po 5 ciu min dzwoni domofon- kurier z wózkiem
Zamawiałam wózio wczoraj a on dzisiaj u mych drzwiSpodziewałam sie go dopiero w poniedziałek
Wózio już złożonyFoty wrzucę jutro, jeżeli będę w domu ...a nie na porodówce:-(
Tak czy inaczej nocka na pewno będzie nieprzespana bo będę czuwała:-(
Oby to tylko fałszywy alarm
Dobrej nocki Brzuszki![]()
fogia ja juz 10 dni bez korka łażę, a raczej leżę:-(1 grudnia mi czop wyszedł:-(no i czekam...

to ja tego chyba nie doczytałam. Przeraziłaś mnie, ty masz 36 tydzień, ja 34, a jeszcze jestem w lesie z przygotowaniami, trzeba dojść ostatecznie do ładu z ubrankami, torbę spakować ....... jeszcze mam tyle do zrobienia!!

Dietka nawet nie jest taka zła, smaczna, urozmaicona, żeby tylko ten cukier w normie się trzymał i będzie git. 
kochana spokojnie utrzyma sieto ja tego chyba nie doczytałam. Przeraziłaś mnie, ty masz 36 tydzień, ja 34, a jeszcze jestem w lesie z przygotowaniami, trzeba dojść ostatecznie do ładu z ubrankami, torbę spakować ....... jeszcze mam tyle do zrobienia!!
klaudoos dziękuję, ależ mi się miło zrobiło.Dietka nawet nie jest taka zła, smaczna, urozmaicona, żeby tylko ten cukier w normie się trzymał i będzie git.
![]()
super mje gratulacjeyupi
dziewczynki dziś wieczorem po raz pierwszy cukier miałam w normie!!!!
tą nospe to bierzesz po jednej tabletce? i to taka zwykła czy forte?

To śluz jest, też tak mam, czasami naprawdę sporo.dziewczynki, a czy Wam po badaniu palpacyjnym wychodzilo coś? bo mi dzisiaj juz ktorys raz z kolei wychodzi po kawalku (w sumie rano przed badaniem tez mialam) taka miekka galeretke koloru- zoltawego! i nie wiem czy to jakis zbity sluz czy kawalki czopa znowu. kiedys pisalam ze raz na 3 dni mi wychodzilo kawalek czopa ale on byl bardziej galaretowaty..hmm nie wiem juz co to..