Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra jakaś z tym pakowaniem torby. Niby walizeczkę mam sporą, bo taką na kółkach (wielkość bagażu podręcznego) i mimo, że nie spakowałam jeszcze wszystkiego, bo np. pieluszki tetrowe mam jeszcze nie poprane, to nie mogłam jej dopiąć. I teraz nie wiem, czy pakować jakoś osobno rzeczy dla dziecka, czy też mimo listy wziętej ze szpitala spakować w coś mniejszego rzeczy, które będą mi potrzebne tylko przy porodzie, a takie duperele, jak podkłady poporodowe i ubranka mieć osobno w drugiej walizce w aucie? A może wziąć wszystkiego po jednej sztuce, tylko, a resztę niech mi dowiozą? Już sama nie wiem...
Claudia nie wiem czy takie pieluchy będą odpowiednie czy nie będzie Ci tam przeszkadzać czy nie będzie boleć i uwierać, krocze po porodzie jest bardzi tkliwe a poza tym podkłady należy zmieniać często by do infekcji nie doszło i założenie takiej pieluchy na całą noc to nie będzie chyba dobry pomysł. Zamiast pomóc moze Ci zaszkodzić.
Kashyaa, nie wiem co Ci poradzić z tym pakowaniem, ja mam taką torbę że wszystko mi się do niej zmieściło bez problemu a kosmetyki i rzeczy higieniczne mam w kuferku, dosyć dużym kuferku.
najgorsze jest to że jak się obudziłam to na brzuchu miałam góry i doliny i cały bolał jak bym miała zakwasy po 1000 brzuszkach
hehe może ćwiczyłam ostro jak spałam.