Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Te pieluszki z podziałem na chłopców i dziewczynki przydają się dopiero dużo później, jak dziecko już siada i chodzi - po prostu mają te chłonne wkłady trochę inaczej rozmieszczone, chłopcy bardziej z przodu, a dziewczynki na środku.
Ale jak mój najmłodszy był malutki, a pampersy brało się, jakie akurat w sklepie były, to i tak nie robiło żadnej różnicy, nieraz kupiłam takie dla dziewczynki :-)

Tak też myśłałam, że to zbędny wydatek i strata czasu na szukanie takich w sklepie. Ale wolałam się upewnić, bo nie znam się na tych rzeczach. A moja mama chociaż nigdy nie używała pampersów mówiła to z takim przekonaniem, jakby tak miało być i już. Zamierzam kupić pieluszki z Huggies takie dla noworodków z wcięciem na pępek, koleżanka mi doradziła, że podobno dobrze się sprawdzają i sa niedrogie.
O takich to nie słyszałam...
a to jakie są rozmiary tych z wcięciem??
są 1 , żeby nie zahaczało o kikutek?