Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
opierniczas sie jak sto.claudia - Majkę to oglądałam w sob w domciu, a w szpitalu to mąż u mnie siedział, zresztą i tak na sali tv nie byłobo ja leżałam na jakiejś innej sali bo temte zajęte były, a co tak pytasz o Majkę?
paola - kurcze 37 tydz jak masz to nie powinni Ci wstrzymywać akcji... i dawać jakieś uspakajające proszki, gdybym ja miała akcje porodową to bym rodziła w 38 tyg, tylko że ja miałam bóle przepowiadające, bo na zapisie ktg nie było regularnych skurczy, tylko pojedyncze twardnienia... po 3 zapisie wysłali mnie z porodówki na sale :-( powiem Wam, że te bóle były mega silne i nie wyobrażam sobie bóli porodowych... ach... nie będę się schizować
ribi - ja Ci nie słodzę tylko prawdę piszę, a no teraz nasza moncia tylko cierpi:-(