Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja Tobie życze tego z calego sercaKochana ja przy poprzednim porodzie nie miałam ani czopa, ani skurczy, kłuć - nic co zapowiadało by poród - czułam się wyśmienicie. Aż obudziłam się o 1 w nocy, wstałam i polało mi się po nogach. No tylko te skurcze i rozwarcie to musieli mi wywołać i trwało to te 5 godzin
Dlatego teraz mam nadzieję że dotrę do szpitala na rozwarciu i usłyszę: Droga pani - to rodzimy![]()
Paola a ile masz rozwarcia?? a jak szyjka?? cos lekarze mówili.. wypisałas sie na własne żadanie? czy lekarz Cie wypisał? Czemu nie pozwolili Ci rodzic?? wkoncu masz do 40 tyg tylko 20 dni.. wiec juz ciaza donoszona?? kurcze strasznie mnie to ciekawi... daj znac co i jak
TAAAK!!!!!!!! rzućcie na mnie wszystkie urok!!!!!KLaudos moze to jakis objaw. porody .. Rzucam urok na Ciebie.. niech Cie dzis scisnie i jutro wyslij smsa ze juz masz Szymka.. !!
ja uciekam bo zaraz bedą goscie buziaki
Fogia- trzymam kciuki za zdrówka Filipka...
Ewcia - i za Twojego męża też...Niech jak najszybciej go stamtąd wypuszczą!
Paola- dobrze, ze sie odezwałaś...myślałyśmy o Tobie...
Monciaa- Ty jeszcze nie mów hop, bo może dziś ta szczęśliwa chwila nastanie
Ja muszę sobie ponarzekać, matko od 2 dni czuje jak słonica, dosłownie, ledwo chodzę...a praktycznie już wcale tego nie robię, tylko leże...brzuch mi tak ciąży, że sama już nie wiem czy to Ala się wypina czy to skurcze...Jejku nawet nie mam sił jeść obiadu na siedząco...dziwne uczucie, jakbym zaraz miała pęknąć, taka się czuję napompowana... Czy któraś z Was tez miała takie odczucia?
. Brzuch mam co chwilę twardy ale jakoś staram się na niego nie zwracać uwagi i przechodzi. Najgorsze u mnie, że mam cały czas uczucie jakbym się posikała i co chwilę zmieniam wkładki.