Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No połozne na sali porodowej też mi tłumaczyły, że jedne bóle idą z dołu brzucha inne z kręgosłupa, ale że są naprawde silne i że to pierwszy moj poród więc moze mam niski próg bólowy ale że te porodowe rozpoznam napewno...
Mi nawet podali lewatywe bo podobno lewatywa przyspiesza, ale że u mnie nawet po lewatywie nic i bóle przeszły po 19tej wzieli mnie na sale z sali porodowej.... czyli bóle od 11 do 19 miałam caly czas...
blondi - a jak tam twój czop? pisałaś, że ci odchodzi? a brzuchol nadal boli?

,a mama dopiero na święta upiecze 
Nawet przed chwilą zmieniałam wkładkę i czysta :-)
brzuch od piątku nie boli, ale dziś jakoś często się napina i kłuje w środku :-) pewnie normane więc już się nie nakręcam![]()
U mnie to jest tak, że od dwóch tygodni mam bóle takie miesiączkowe i kłucie, miałam upławy białawo-przezroczyste, takie gęste i bez wkładki ani rusz, a dzisiaj wyglądało to tak, że wypłynęło ze mnie coś - tak z 5 cm takiej galaretki jak białko kurzęce ale bardziej ścisłe, takie ciągnące się, jakoś nie umiem tego sprecyzować... Wzięłam już 2 no-spy i kąpiel bo co chwilę mnie kłuje. Teraz właśnie wylazłam z wanny i już znowu wraca to cholerne pobolewanie. Mam nadzieję, że do końca roku jeszcze tak pochodzę, wkurza mnie ten stan bo czuję się jak inwalidka...
Mąż zabronił ruszać się z domu i nie mam zaprowadzać dziewczyn do szkoły, te 3 dni mam dać sobie spokój, ale Magda ma we wtorek występ... jutro ostatnia próba i we wtorek miałam iść na ten występ... tak to przeżywa... Trochę się boję, że jakby coś się ruszyło przedwcześnie to będę miała wyrzuty sumienia, bo dla małego to zbyt wcześnie a z drugiej strony ona tak przeżywa ten występ... Zobacze jak nocka mi zleci bo dzisiaj już po wstaniu z łóżka ledwo chodziłam, jak będzie jutro w miarę to pójdziemy do szkoły.