• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Damqelle to co będzie jak będzie ich troje, to dopiero będą rozrabiać, jesteś na to gotowa?

gotowa... nie gotowa... kupię sobie duże opakowanie melisy i muzykę relaksującą najwyżej. Najbardziej jednak martwi mnie ta moja wsza co nie chce spać w swoim łóżku - ja nie wiem kto w końcu z tego łóżka wyleci. Pewnie tatusiowi zostanie się przenieść do księżniczkowego łóżka pod różową kołderkę ;)

Ariska - a z czego piszesz?
AsiaK - ja byłam ostatnio z Anią na śniegu. Anka sobie pojeździła z góry, w końcu się jej znudziło i mówi:" To chodźmy już mamuś do domu bo mi jaja zmarzły"

Ostatnia edycja:
reklama
oj to współczuje ariska ja się zabierałam do mojej jak pies do jeża a i tak w miarę sprawnie poszło choć nie mówię hop bo mój promotor jest dosyć wymagający i znając go będę mieć jeszcze masę do poprawy, a przy dziecku trudno jest się zmobilizować i mieć czas przede wszystkim

damqelle - ale sie usmialam!!!!!!!!!!!! hahahhahahahahahahhahahaahaha, ona ma 6 lat? dzieciaki daja tyle radosci... ale warto miec melise w domu:):):) czasem sie przydaje:)
ojku az mi lezki polecialy ze smiechu!!!! hahahahahahahahahahahahahah

ariska - pamietam jak bronilam swoja prace - ze stresu dostalam tak piskliwego glosu, ze komisja ze smiechu nie mogla sie opanowac... Ci co czekali zachodzili w golwe co sie za tymi drzwiami dzieje bo tak glosno sie smiali :)

ide sie szykowac bo na 17 mam sesje z brzuszkiem to dobrze by bylo jakos wygladac:)
wpadne jeszcze, jak juz sie ogarne:)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:)
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie:)
ticker.php

reklama
Ja już w domu, połaziłam sobie, frajdę mi to sprawiło :tak:
pogoda oszkliwa, wszystko topnieje i przemokły mi znowu buty, wszędzie ciapa, a ja sobie spacerowałam po takiej - no przecież nie będę autobusem jeździć na miasto...
.................................................................

Ewcia kochana no fajnie by było jakby synuś doczekała jeszcze do nowego roku - tego Ci życzę , a stres no może to przyspieszyć...
Biedaczko oby mąż szybko wyszedł z szpitala i żebyś miała święta spokojne

joasienka powodzenia na wizycie

jumabe biedaku, dasz znać jutro jak po wizycie, będzie dobrze obyś święta spędziła a w domu

Blondi wracaj do zdrowia :tak:

damqelle to ty już masz gotowe wszystko na święta - szczęściara :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry