Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No witajczesc dziewczynki
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie
![]()
o rany... ale przynajmniej juz wie jak wyglada swiat z perspektywy lezacego dzidziusiaAriska uzbrój się w cierpliwość, oni i tak będą dzwonić, dopóki już na pewno nie przejdziesz na POP'a, bo wiesz, zawsze jest szansa że jednak Cię namówią.
Zobaczcie co moje dziecko wczoraj wykombinowało:
Zobacz załącznik 310739Zobacz załącznik 310740
![]()
gdybys wybrala moja firme to by ci zaledwie 2 strony wyszlydamqelle - z zarządzaniaa konkretnie rekrutacja, selekcja i ocena pracowników w wybranej firmie , a firmę dalej wybieram hehe
no co Ty kochana.. gniewac sie??? naciesz sie córcia i troszke odpocznij.. a w wolnej chwili zapraszamy na wirtualna kawe przy BBczesc dziewczynki
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie
![]()

niedawno ją przewijałam i zdążyłam dać cyca a tu bach i znów kupa.... ja ledwo patrze na oczy i staram sie spac z nią ale trzeba jeszcze cos tam zrobic.chociaż powiem Wam ze brzuch mnie okrutnie boli,takze za duzo w domu to ja nie porobię.trudno świat się nie zawali.troszke popękałam przy porodzie,szyli mnie i dokucza teraz.poza tym macica się kurczy,co boli jak jasna chole......miałam tez wczoraj starcha ze nie mam pokarmu,dosłownie wpadłam w panikę i poprosiłam w szpitalu o mleko!!! ale na szczęście juz mam 2 ''cysterny''
Chyba wszystkie Anki to takie aparatki.