• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

Fogia - to już niedużo twoich męczarni zostało. A mały łobuz duży i zdrowy rośnie :)

A ja się załatwiłam :( Upiekłam ciasta, poszłam do komuni i jak już mi tak dobrze szło to postanowiłam jeszcze być piękna na święta i zafarbować włosy. To nie był dobry pomysł. Moje włosy mają higroskopijność snopka słomy i ani namoczyć, ani wysuszyć. Kazałam sobie włożyć krzesełko dziecięce do wanny bo już myślałam że ducha wyzionę. Woda leci,leci, leci i tylko spływa jak po kaczce. Teraz nie wiem co mnie bardziej boli -skubane żylaki, kręgosłup czy brzuch.

reklama
My już ogarniete danka mamy :-)
jutro tylko same drobne rzeczy zostały :-)
pyszna kapustaka z grochem i grzybkami nam wyszła:-)
planuję jutro upiec pierniki, dajcie jakiś przepis:-) chyba że jest na wątku kulinarnym zaraz zerknę :-)

Ja już odrobiona ale mega zmęczona. Jutro tylko się wykąpać, pomalowac paznokcie ubrać i w drogę :) Jedziemy na wieś na wigilię - uwielbiam takie święta :) A potem jak nie wrócimy późno to na chwilkę do teściów zajrzymy.

Koleżanki moje drogie wygospodarowałam chwilke i wkleiłam dwie fotki Wikrorka w naszej galeryjce:-)

Chętne do obejrzenia zapraszam:-)

Dziękuje za kolejne rady:-) Pozdrawiam i życze spoojnej nocki

No coś sie ruszyło:-) Martusia oby do przodu:-) Trzymam kciukasy:-)
:-)

Fogia - super, to czekamy na rozwój sytuacji..

martusia
- trzymaj się kochana,już niedługo będzie po wszystkim - tego życzę

Malta
-synuś cudny :tak:
.................................................................

Nam się lampki z choinki spaliły, ale szpec -ja - szybko naprawił, tyle że trzeba je na nowo ubrać na choinkę

W tym dniu radosnym,oczekiwanym,
gdy gasną spory,goją się rany,
życzę Wam zdrowia,życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy,zapachu ciasta,
przyjaźni,która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy,co rano budzi,
i wokół samych życzliwych ludzi.

Wesołych Świąt!!!

Dziewczyny macie śliczne dzieciaczki:-)

Martusia-trzymam kciuki za szybki i lekki poród:-)

Ostatnia edycja:
Widze, ze goraca linia ruszyla :-D
Trzymamy kciuki za Martusie! Napracowala sie dziewczyna, przygotowala swieta i teraz rodzic jedzie... ;)

Batonik corcia cudna!

Fogia dobrze,z e po wizycie u gina wszystko jest w porzadku :) Przykro mi z powodu insuliny...

reklama
dziewczynki nie bede edytowac na goracej by byc na biezaco:)
kurde narobila sie zarcia dla rodziny i stwierdzila basta! nie bedzie służyc:) (tak jej napisalam w sms :)

tak wiec Ariska??? kiedy ja?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry