Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Was kochane nadal z kaszlem, ale z mniejszą temperaturą...
Mam pytanko co brałyście na kaszel? Ja mam taki suchy i coś bym jeszcze sobie może wzięła do tego syropku z cebuli, aby szybciej przeszło
A co sądzicie o Tantum Verde?
Ja się witam z rana....śniadanko już zjedzone a teraz piję kawke i jem czekoladkę a co mi tam![]()
Dziś robię listę rzeczy które jeszcze musze kupić do torby do szpitala i postaram się jak najszybciej je kupić. Torba już spakowana (w piątek) ale dla synusia jeszcze nic. Czy któraś się jeszcze nie spakowała?![]()

witam sie w 2paku- jak zwyklezasnelam ok 2 bo maly wariowal naciskal na pecherz az popuszczalam..wstawalam co 10min..
zaraz pewnie podjem i pojde lulac.
w nocy dolegliowsci brak, tyllko mokro!
aniwar- moje terminy z USG minelywiec pozostaje z OM
![]()
Ja się witam z rana....śniadanko już zjedzone a teraz piję kawke i jem czekoladkę a co mi tam![]()
Dziś robię listę rzeczy które jeszcze musze kupić do torby do szpitala i postaram się jak najszybciej je kupić. Torba już spakowana (w piątek) ale dla synusia jeszcze nic. Czy któraś się jeszcze nie spakowała?
claudia ja brałam Tantum Verde....jak Ci pomoże to bierz...mój gin nie miał nic przeciwko...
Witajcie dziewczyny
A mnie wczoraj dopadł taki ból nerki (tym razem prawej) że znowu umierałam z bóluPrawie nie spałam, dopiero pomógł lek przeciwbólowy i zasnęłam. Wiki jeszcze śpi ale jak wstanie i sie odrobimy z poranną toaletą i śniadaniem to idzie do teściów więc odpocznę.
Wybaczcie, że nie odpiszę każdej ale siedzieć przy kompie nie dam rady od tej nerki![]()