Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dopadło mnie przeziebienie :-( Nos zawalony, ciągle kicham i jeszcze taka gula w gardle przeszkadza :-( Ide pod prysznic się rozgrzać i do łóżeczka wskakuje.Oby szybko przeszło... Dobranoc! Spokojnej i przespanej nocki Wam i sobie życzę!

Aniwar,
mi lekarz powiedział, ze mogę wypić, to poprostu przeczyszcza organizm, a czyszczenie przyspiesza poród, tyle wiem, jest bezpieczne, znam dużo osób które piły rycynę jak minął im termin porodu:-) i poszło im szybko, rycyna to olejek, trzeba dolać duzo cytryny bo smak ma oleisty i może się zwócić, tak mi połozna mówiła:-) mam termin na 2 stycznia i w sylwestra o północy piję i zobaczymy:-)
Tak myslałam, że schudne po jelitówko-zołądkówce, ale niestety chyba mój organizm zatrzymuje wode od jakiegos czasu bo zdarza mi sie puchąć i zawsze tyłam 3kg co 3 tyg, a teraz utyłam 6kg w końcówce, wierzę że to woda i wyleci podczas porodu :-(
zielona,
ja tez mam się 3 stycznia zgłosic do szpitala, bo bede juz po terminie, na USG tylko, ciesze się że tak lekarz zdecydował bo tak musiałabym znów 100zl płacic prywatnie u niego, a tak w szpitalu mi posprawdza wszystko za free:-)