• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

Dziewczyny a Ja mialam sie spytac o dwoch dni zmienil mi sie smak ciagle mam kwasno w buzi nawet po slodkim dziwne to jest czy wam tez sie zmienil smak?Tzn jak jem to czuje slodkie ale juz po 5 minutach znowu kwasny smak mam az mnie wkurza to i zaczelam ciuckac landrynki bo gumy mietowe mi sie skonczyly.

reklama
witajcie z wieczora,
w tv faktycznie nic nie ma, my oglądamy galę mistrzów sportu :-)
a co do claudii to też jestem zdziwiona że nie podała szczegółów, może podała smsem do Ewci a ona nie może wejść na kompa?!
na pewno się wszystko wyjaśni.

ja też codziennie się wypachniam, myję wloski ( w razie "W")... robię pilingi i masaże ciałka... hmmm... i czekam na godzinę "0"... ale ta nie nadchodzi :-)

dzisiaj nawet kupiłam nowe maszynki do golenia i balsamik do ciałka coby ładnie pachniec... od tego ciągłego golenia maszynki ida jak świeże bułeczki :-D

Ja też od kilku dni się wypachniam i pielęgnuję, ale jak widąc to nic nie daje:)
A ostatnio, to jak sie zbudziłam w nocy przez skurcze, to pierwsze o czym pomyślałam, to czy zdąże jeszcze głowę umyć;) ale sygnały były sprzeczne, wiec nie trzeba było:)

No własnie ciekawe co z ta nasza Claudią? Pisałam do niej smska gdzieś tak po 16.00 i nie odpisała, może faktycznie zmęczona jst po porodzie i teraz odpoczywa...

Kate - może dziś Twoja kolej:)

Dominika- mnie już te plamienia po tym masażu zelżały, ale pewnie do jutra to spokojnie jeszcze będą, ale gin w sumie mnie uprzedzał, że tak będzie, ale nie wiedziałam, że aż tyle...ale czy to czop, to nie wiem...

Ja też Ci daje czas najpóźniej do środy:)

Blondi - a Michasia odkładasz do łóżeczka podczas spania, czy zasypia Ci na rączkach?

J

Kate - może dziś Twoja kolej:)
Raczej nie. Plecy bolą pewnie bo prasowałam. Biegunka bo zjadłam sałatkę z sosem vinegret. Tylko to poddenerwowanie dziwne. No i jeść mi się chce non stop, więc może gromadzę energię. Ah jak ten człowiek potrafi sobie wkręcić wszystko na korzyść. :-)
W telewizji faktycznie kicha. Uciekam poczytać książkę. Dobranoc.

Raczej nie. Plecy bolą pewnie bo prasowałam. Biegunka bo zjadłam sałatkę z sosem vinegret. Tylko to poddenerwowanie dziwne. No i jeść mi się chce non stop, więc może gromadzę energię. Ah jak ten człowiek potrafi sobie wkręcić wszystko na korzyść. :-)
W telewizji faktycznie kicha. Uciekam poczytać książkę. Dobranoc.

Kate - nigdy nic nie wiadomo:) ale fakt nasza psychika już chyba daje o sobie znać, bo ja tak miała w środę, przeczyściło mnie, skurcze były, apetyt wzrósł i to na słodkie i myślałam, że to już:)

Jeszcze nieraz pewnie tak pomyśle;)

A TV, to ja już dawno nie oglądam, bo jakoś nic ciekawego tam nie mogę zanleżć...

Blondi ja też mam tylko podstawowe kanały:-(
Gosia ja mam taki posmak przez większość ciąży, dlatego długo nie jadałam kwaśnego a teraz to mam w nosie bo i tak czuje taki smak

Ja też uciekam DOBRANOC

Na gorącej wymiary Michasia Claudii!!!!

Sorki że post pod postem źle mi się nacisło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Kochane,
dawno nic nie pisalam - jak dobrze pomyslec to chyba tydzien jak milcze ale to spowodowane jest brakiem wolnego czasu...
dzis wieczor jestem sama z dziewczynkami w domu - polozylam je spac i wskoczylam na bb, podczytalam liste rozpakowanych styczniowek i ciesze sie ogromnie, ze dzieciaczkow jest coraz wiecej...
ja nie moge uwierzyc, ze juz jestem po wszystkim, ze dzieciatko jest juz w domu i ma 11dni... Jest takim kochaniutkim dzieciaczkiem - nocki przesypia.. w dzien jest bardzo aktywna:) Majeczka przezyla bardzo nasze rozstanie no i jest troszke zazdrosna ale mam nadzieje, ze z czasem wszystko sie pouklada...
Ciesze sie, ze moja Mama jest z nami - dzis jak wyjezdzala do siebie by wrocic dopiero jutro wieczorkiem - lezki mi polecialy... Sporo nam pomaga i jest totalnie bezkonfliktowa!! kiedy wroci do NY bedzie mi jej bardzo brakowalo!
moniaivoy - doczekasz sie!! ...czas tak szybko leci!!!
Pozdrawiam Was !!!

reklama
joasia, elfa - witam!!! i gratuluje!!!
chcialam napisac do was wiecej ale Natalka mnie wola!!
buziaczki!!!
olandia - glowa do gory! wszystko bedzie git! ja tez dostawalam antybiotyki po porodzie i jakies inne leki! bedzie dobrze - zdroweczka kochana!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry