cześć dziewczynki,
my już w domku po seansie TRON 3D - efekty fajne, muzyka też, ale momentami się zastanawiałam, czy Natalka nie przestraszy się głośniejszych odgłosów

Wreszcie kupiliśmy też suszarkę na pranie, taką pionową, bo jak ostatnio się rozpędziłam, to zupełnie nie mam gdzie tego wieszać! A co dopiero będzie przy dzidzi?
u nas ok, mały rośnie i jest bossskkki gdyby tylko tak mnie nie gryzł przy karmieniu, szok, piersi bolą mam napływ pokarmu i dosłownie łzy lezą jak karmię ale daję radę.
joasia - super, że już jesteś :-) może spróbuj się skontaktować z doradcą laktacyjnym i będzie mógł ci pomóc zanim całkiem mały ci zmasakruje piersi...
A JA mam juz pileczke.A powiedzcie mi tylko siedzicie na niej i sie bujacie czy jakies specjalne cwiczenia jeszcze znacie i wykonujecie?Bo Ja czytalam tylko o tym bujaniu i ruszaniu biodrami.
Gosia - można fajne ćwiczenia rozluźniające robić z ugiętymi nogami na piłce (toczenie piłki) i w klęku oprzeć się i też toczyć
elfa, AsiaK., olandia - Witam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do pełni formy!
Iwi - trzymaj się kochana, trzymam kciuki, żeby poszło jak najlepiej!
No proszę!
Patrycja też urodziła 4.1! Więc wychodzi na to, że urodziło się 9 dzieci!!!
Kurcze Natalka tak strasznie się teraz rozpycha, ze nie dam rady siedzieć, muszę się położyć. Jak jadłam obiad, to też tak dawała w kość! Nie mogłam się nachylić do talerza!